Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE 19,00. Adio Referendum pentru Legea Capitalei

UPDATE 19,00. Adio Referendum pentru Legea Capitalei

scris de D.P.
0 afisari

UPDATE 19,00.Consiliul General al Municipiului Bucureşti a respins, vineri, organizarea referendumului pentru Legea Capitalei. 34 de consilieri au votat împotriva organizării referendumului, a existat o abţinere şi un vot pentru.

—————

O şedinţă a CGMB a fost convocată vineri, la ora 18.00, în care se va discuta despre anularea referendumului din Capitală, programat pentru 26 iunie, urmare a întâlnirii de dimineaţă de la Primăria Generală la care a participat preşedintele Traian Băsescu.

palatul_primariei_capitalei

Palatul Primăriei Capitalei

La această concluzie s-a ajuns vineri dimineaţă la întâlnirea dintre preşedintele Traian Băsescu, primarul general Sorin Oprescu, primarii sectoarelor Capitalei şi liderii de grup ai partidelor politice reprezentate în Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Anunţul a fost făcut de primarii Cristian Poteraş, Neculai Onţanu, Cristian Popescu Piedone şi Andrei Chiliman, la ieşirea din sediul Primăriei Generale, anunţă Mediafax.

Întâlnirea dintre preşedintele Traian Băsescu şi primarii sectoarelor Capitalei pe tema referendumului s-a încheiat a durat aproximativ o oră. Şeful statului nu a făcut declaraţii la plecarea de la sediul Primăriei Capitalei.

El a făcut însă o scurtă declaraţie la sosire: „Vreau să văd care-i finalitatea lui. Nu trebuie descreditată ideea de referendum, asta este foarte important”.

Potrivit unui comunicat al PMB, întâlnirea dintre preşedintele Traian Băsescu, primarii de sectoare şi reprezentanţii partidelor politice din CGMB, pe tema referendumului din Bucureşti, a avut loc la solicitarea şefului statului.

Referendumul pentru Legea Capitalei ar fi urmat să fie organizat în 26 iunie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult