Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Adrian Minune renunţă la politică

Adrian Minune renunţă la politică

scris de D.P.
146 Afisari

Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de Adrian Minune, membru al PSD, şi-a depus, miercuri, demisia din funcţia de consilier local al comunei ilfovene Ştefăneştii de Jos şi susţine că va demisiona şi din calitatea de membru al PSD.

Adrian Minune renunta la politica

Adrian Minune renunta la politica

Urmează (să demisionez din calitatea de membru PSD – n.r.). Mi-am depus aici, la consiliu (Consiliu Local Ştefăneşti – n.r.), am luat şi număr de înregistrare. Mi-am dat demisia pentru că siguranţa familiei mele este pusă în pericol, iar odată cu citaţiile pentru a ne prezenta la Tribunal a venit şi o scrisoare de ameninţare. (…) S-a semnat cu un nume fals şi nu neapărat un nume din partid„, a afirmat Adrian Minune.
Fostul consilier local a afirmat că nu este speriat de scrisoarea de ameninţare pe care a primit-o, însă a considerat că pentru familia sa este mai bine să renunţe la politică.
Nu mă sperie această scrisoare. Eu sunt Adrian Minune, iar ce muncesc eu vreau să fie numai al nostru, al familiei, iar dacă primesc vreun cadou sau cânt şi primesc nişte bani, bineînţeles în limita legii şi cu impozitele plătite la zi, vreau să fie numai ale noastre. Pentru că atunci când eşti demnitar trebuie să apară de două ori pe an sau odată pe an cam ce avere ai. (…) În orice caz nu mai vreau să am nicio legătură cu politica, pentru că am mulţi prieteni care au fost victime colaterale„, a susţinut Adrian Minune.
Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat existenţa unor diferenţe semnificative între averea dobândită şi veniturile realizate de către Adrian Simionescu, precum şi tranzacţii bancare suspecte de aproape 800.000 euro, motiv pentru care a fost sesizat Oficiul Naţional pentru Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

3 comentarii

Didos 20-04-2011 - 17:15

Nu se poate ! Ce se va face tara fara Piticul minune , sau macar comuna Stefanesti , unde o sa ajunga fara asa un om cult , competent etc. etc.?

urbos 21-04-2011 - 04:53

Ia uite-l. Fi-su lu basescu.

florin 21-04-2011 - 11:29

ai uitat ca si-a dat demisia si din PSD sau te faci ca ai uitat si incerci sa intoxici lumea….stilul tau securist e cam slabutz. Deci esti doar un turnator amarat.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult