Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Adrian Nastase a plecat din PSD Bucuresti

Adrian Nastase a plecat din PSD Bucuresti

scris de Ziua Veche
0 afisari

 

.Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a anuntat sambata, la Conferinta Organizatiei judetene a social-democratilor prahoveni, ca nu mai este membru al organizatiei PSD Bucuresti sector 1, ci al organizatiei Prahova.


Potrivit Radio Romania Actualitati, Adrian Nastase a argumentat ca i se pare normal sa faca parte din organizatia in care a fost ales parlamentar, avand in vedere ca este deputat de Prahova in Colegiul Mizil. „Era anormal sa platesc cotizatia in Bucuresti in conditiile in care toata activitatea mea politica si de parlamentar se desfasoara in Prahova. Din acest motiv eu cred ca e un gest firesc, de colegialitate”, a adaugat Adrian Nastase. El a adaugat ca a avut si „un motiv de ordin personal” care l-a determinat sa se transfere la Prahova. „Ma inteleg mai bine in plan politic si in plan personal cu colegii din Prahova”, a afirmat Adrian Nastase.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult