Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Adrian Nastase: Efortul nostru este de a pregati alegerile anticipate

Adrian Nastase: Efortul nostru este de a pregati alegerile anticipate

scris de Ziua Veche
5 afisari

Efortul social-democratilor este de a inlatura, impreuna cu partenerii din opozitie, efectele guvernarii Basescu – Boc si de a pregati alegerile anticipate, a declarat, luni, presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, la sediul central al partidului.Fostul premier vede, daca motiunea de cenzura ar trece, un „guvern de serviciu” constituit din mai multe forte politice, care sa aiba un mandat limitat si care sa pregateasca alegerile anticipate, exemplificând, in acest sens, cu formula guvernarii din 1991, condusa de Theodor Stolojan. Potrivit Agerpres, Nastase mai spune ca vede un premier de la PSD.

„Nu avem ca obiectiv decât pozitionarea noastra ca alternativa la guvernare. (…) Dupa ce am pus structura noastra politica intr-o formatie de lupta, putem pregati mesajele noastre la nivelul Departamentelor si reuniunilor care vor urma – alesii locali si Consiliul National”, a precizat liderul CN al PSD, inaintea reuniunii Biroului Permanent National al partidului. In opinia sa, „populatia simte ca a venit momentul motiunii de cenzura”.

„Suntem constienti ca, indiferent de rezultatul motiunii de cenzura, dar mai ales in situatia in care motiunea ar trece, am avea in continuare un model de guvernare al tarii in care rolul important revine asa cum si l-a asumat, lui Traian Basescu. De aceea, trebuie sa luam anumite garantii ca lucrurile se vor schimba si, de aceea, in mod evident, un guvern care ar urma ar trebui sa fie un guvern care ar pregati alegerile anticipate pentru anul viitor si acest guvern ar trebui sa aiba un prim-ministru din partea noastra”, a precizat Nastase.

Intrebat daca vede o guvernare cu PNL sau numai cu conservatorii, Adrian Nastase a aratat ca, pâna la urma, efortul opozitiei este acela de a inlatura efectele guvernarii Basescu – Boc si de a organiza alegerile anticipate.

 

 

 

0 comentariu

Huhu 14-03-2010 - 22:51

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!

Huhu 14-03-2010 - 22:52

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha!

oblioo 15-03-2010 - 00:27

MENS SANA IN CORPORE BAROSANA !!

Viorica Ianc 15-03-2010 - 04:44

La purtatoarele de bichinii.
Oamenii grasi ! Pentru mine sunt oamenii
saraci ! Din multe puncte de vedere !
Nu dispretuiesc oamenii grasi ! Se spune
ca sunt oameni cu inima buna ! Si au umor
sanatos.
Dupa o anumita varsta prefer sa nu vad
piele uscata intinsa pe ciolane. Femeile
care mananca orice si nu se ingrasa, deo-
bicei sunt rele de musca !
De la inceput nu cumpar produse „interzise
pentru a le tine in frigider. Iar dupa
scapari pofticioase fac miscare. Cred ca
nu cartoful, carnea sau branza te poate
ingrasa cat …sosul. Trandaveala te
ingrasa !

cercetas 15-03-2010 - 10:25

Vazi sa nu razi pe dos: „Ah ah ah ah ah ah!”

Huhu 15-03-2010 - 14:00

Ha ha ha ha ha ha ha ha…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult