Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Adrian Năstase: Eu l-am umilit pe Traian Băsescu

Adrian Năstase: Eu l-am umilit pe Traian Băsescu

scris de Marius Bâtcă
4 afisari

La scurt timp după ce Traian Băsescu a declarat că funcţia de preşedinte i-a adus cea mai mare umilinţă, au început să apară si reacţiile adversarilor săi politici. Mai în glumă, mai în serios, Adrian Năstase, s-a auto-denunţat pe al său blog.

Adrian Nastase PSD

Adrian Năstase

Recunosc, sunt vinovat: în toţi aceşti ani, eu sunt cel care l-a umilit pe Traian Băsescu. Sunt atat de mult exemple, încât nici nu ştiu de unde să încep”, scrie Năstase pe blog. El continuă să se auto-denunţe, adăugând: eu l-am forţat, în 2004, în campania prezidenţială, pe Băsescu, să-l înlocuiască pe Stolojan şi să plângă din cauza asta, eu l-am făcut pe Băsescu să îmi construiască, prin procurorii săi, vreo 40-50 de dosare din care, de-a lungul acestor ani, nu s-a ales mai nimic, motiv care l-a făcut să se simtă umilit.

Năstase nu se opreşte aici şi i-a adaugat pe lista sa pe fostul premier Petre Roman, pe Regele Mihai şi jurnalişti care, scrie ironic Adrian Năstase, l-au umilit pe Traian Băsescu.

Nu sunt singurul care s-a gândit să-l umilească pe Traian Băsescu în aceşti ani. E chiar păcat că noi toţi, cei care am contribuit la umilirea sa, nu ne-am gândit un pic şi la sentimentele şi emoţia acestui om care se sacrifică pentru ţară şi pentru istorie”, continuă Năstase în acelaşi ton ironic.

Lista este lungă, dar vreau să închei cu îndemnul de a înceta, noi toţi, să îl mai umilim pe Traian Băsescu. Are şi el dreptul la adulaţie, la cultul personalităţii, la o realitate paralelă, la camarila şi la oameni care să îl ajute să depăşească mai uşor impactul nefericit al realităţii. Sigur că există soluţii electorale iar eu sugerez ca iesirea din umilinţă a preşedintelui (ca să folosesc un stil de exprimare de tip prezidenţial) să se facă democratic, rapid şi fără dureri” încheie Adrian Năstase.

1 comentariu

Ciu Huhu 13-03-2012 - 21:18

Are umor A. Nastase, mi-a fost antipatic pina a devenit presedinte dictatorul Basescu!

Comparat cu dictatorul, Nastase e un adevarat democrat, aproape un sfint, cu mult umor de buna calitate, cult spre deosebire de incultul chior, chel…!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult