Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Adrian Nastase pariaza ca nu intram in „Schengen” in 2011

Adrian Nastase pariaza ca nu intram in „Schengen” in 2011

scris de Ziua Veche
2 afisari

.„Lipsa de profesionalism in diplomatie ne va costa scump. Pot sa fac pariu cu voi, de pe acum, ca Romania nu va intra in Spatiul Schengen in 2011. Semnele sunt clare pentru cei care inteleg. Cu ziariste din Cluj impuse de la Cabinetul primului-ministru, cu echipele de “francofoni” ai lui Cristian Preda parasutate in ambasade importante nu vom putea convinge pe nimeni. Bataliile externe vor fi din ce in ce mai dure”, scrie fostul premier PSD pe blogul sau.

„Revenind, cred ca toate guvernarile de pana acum au avut momente in care au gresit acordand functii publice unor persoane pentru legaturile lor politice sau pentru simpatiile lor. Nimeni nu a indraznit insa sa faca din asta politica de stat. Cei care pana mai ieri criticau astfel de actiuni, iar astazi isi primesc premiul in arginti diplomatici, spun sfidator – „Care este problema?”. Problema este ca diplomatiei romanesti si intregului sistem de functii publice inalte i se aduce un puternic afront”, mai scrie Nastase, dand ca exemplu propunerea de trimitere la sefia Consulatului din Marsilia a lui Ioan.T. Morar.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult