Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Adrian Năstase pe cai mari în PSD. Hrebenciuc şi Zgonea îl laudă

Adrian Năstase pe cai mari în PSD. Hrebenciuc şi Zgonea îl laudă

scris de P.C.R.
25 afisari

Lideri de mare influenţă în PSD nu se sfiesc să anunţe că Adrian Năstase, condamnat în două dosare pentru corupţie şi proaspăt liberat condiţionat, va putea influența decizii ale partidului, chiar dacă nu va avea o funcție. Viorel Hrebenciuc şi Valeriu Zgonea au făcut astfel de declaraţii după ce Victor Ponta a fost printre primii care au salutat ieşirea din puşcărie a lui Adrian Năstase.

Adrian Năstase pe cai mari în PSD. Hrebenciuc şi Zgonea îl laudă (foto:mews.ro)

Eminenţa cenuţie a PSD, Viorel Hrebenciuc, a declarat la postul de radio RFI că „domnul Năstase a fost și va rămâne o voce foarte puternică în viața publică românească a zilelor noastre” iar părerile acestuia vor conta „pentru că are o experiență și o cultură care-i permit să emită puncte de vedere de care va trebui să se țină cont”. „Ați văzut și ieri (joi-n.red), cu foarte multă demnitate a spus câteva din părerile domniei sale în ceea ce privește viața politică și aici mă refer la noua lege electorală, a mai vorbit ceva și despre alegeri anticipate”, a spus Hrebenciuc și a ținut să precizeze că Năstase va putea influența decizii ale partidului, chiar dacă nu va putea deține o funcție.

„E mai puțin important dacă va avea o funcție formală în partid. Nu va putea avea o asemenea funcție formală. De altfel, ați văzut, și domnia sa a reiterat faptul că nu mai este membru al partidului, dar acest lucru este mai puțin important. Prin personalitatea sa, va putea influența anumite decizii ale partidului. Cred.”, a afirmat Hrebenciuc.

Valeriu Zgonea spune că susține „provocarea” făcută de Adrian Năstase la ieșirea din pușcărie privind revenirea la alegerile pe liste. Preşedintele Camerei Deputaţilor a avut numai cuvinte de laudă pentru Năstase, care a dat o „educație solidă” fiilor săi.

„După o perioadă foarte grea pentru fostul premier al României, Adrian Năstase este împreună cu familia. Reflectându-se în fiecare moment educația solidă primită de Andrei și Mihnea, Adrian Năstase a fost așteptat de cei doi fii ai domniei sale. Dincolo de conținutul unor decizii pe care nu am dreptul să le judec, politicianul de calibru Adrian Năstase a lansat o temă la care nu am voie să nu reflectez în calitate de om politic — alegerile pe liste. Susțin provocarea lansată de fostul premier”, a postat Valeriu Zgonea pe pagina sa de Facebook.

Valeriu Zgonea a fost avansat în PSD de către Adrian Năstase, care era prieten foarte bun cu unchiul acestuia, securistul Ristea Priboi.

Adrian Năstase a declarat în faţa penitenciarului Jilava că anul viitor ar ar trebui să se organizeze alegeri parlamentare anticipate şi să se dea o lege a amnistiei, inclusiv fiscale, şi graţierii.

13 comentarii

Mircea 23-08-2014 - 10:37

Un condamnat (de mai multe ori) pentru coruptie nu poate fi decit un exemplu luminos pentru pesedei si pentru alegatorii lor.

UnUL 23-08-2014 - 11:07

Evident! Au învățat deja ți mai pot învăța multe de la el.

UnUL 23-08-2014 - 12:14

„Și” nu „ți”, că nu sunt grec!

mircea 23-08-2014 - 15:21

cam asta este diferenta dintre un om educat,instruit care a fost judecat si condamnat fara sa-i dovedita vinovatia si Basescu un mitocan,ciorditor,manglitor scolit in aceaslasi spirit cu Vanghelie,la scolile securitatii

UnUL 23-08-2014 - 15:29

Vezi că ești idiot. Hoț mai mare ca Năstase greu de găsit.

Antibasistul 23-08-2014 - 17:40

A suferit destul in puscarie A. Nastase, A VENIT RÎNDUL LUI BASESCU!!!!!!!

UnUL 23-08-2014 - 17:42

A suferit pe naiba; a făcut pușcărie de lux, și mult prea puțină pentru porcăriile pe care le-a făcut.

digital 23-08-2014 - 13:51

stai în genunchi, să vezi ce va lumina kiorul de la Rahova, mai abitir ca Farul din Alexandria!
să-ți arvunești niște ochelari de soare!
da de firmă, ai grijă!

Mircea 23-08-2014 - 13:56

Am. Nu-i nevoie sa ma tocmesc in slujba nimanui pentru atita lucru.

urbos 23-08-2014 - 10:41

Ticalosul asta a pregatit dictatura pentru el, dar i-a lust-o Kioru si a adus-o pe noi culmi de ticalosie si dementa.
Deci nu trebuie uitat ca Nastase a introdus luatul pe sus cu mascati. Pana la el, asa cum era normal, mascatii nu se foloseau decat in situatii extreme, lupte de strada, terorism, mafie, persoane inarmate etc, nu pentru ridicat patroni evazionisti, prostituate, babe sau sectanti MISA, asa cum a inceput sa se intample pe vremea lui Nastase.
Tot el a schimbat legea CNA, mizeria devind ceea ce este astazi, organ de cenzura si incercare de control a televiziunilor. Pana la el, CNA nu putea decat sa sesizeze Justitia, pentru eventualele incalcari ale legii de catre televiziuni. Atat!
Tot porcul asta a inventat PNA, jegosul instrument politic care s-a transformatin DNA, instrument politic de distrugere a adversarilor, folosit din plin apoi, de sceleratul Basescu.
Tot nemernicu asta, cu PSD-ul lui, au modificat Constitutia, astfel incat sa stea un vierme in tron la Cotroceni nu patru, ci cinci ani pe mandat. Porcul pregatise mizeria asta pentru el, dar de profitat a profitat taratura ailalta.
Mai grav decat asta a fost insa schimbarea statutului CCR, care pe vechea Constitutie nu putea decat sa faca recomandari, decizia finala fiind a Parlamentului, reprezentantul ales al poporului suveran(cum spune Constitutia) si nu sa devina ceea ce este astazi, instrument politic de incalcare si batjocorire a insesi Constitutiei, prin adaugare la lege, erate demente etc, folosit de un nemernic in propriul folos, impotriva Parlamentului, a legii si a sistemului democratic.

ancuta 23-08-2014 - 13:46

nu mai aveti hemoroiDAN, dar aveti bombonel!
pupa-l-ati in coor lung si apasat ca la Ramnicu’ Sarat!

teo 23-08-2014 - 15:45

Nastase este modelul tip de conversie a comunistului golan,hot si bandit intr-un personaj democrat,personaj al capitalistului de tip romanesc ! Sa te sustina Zgonea ? Mi-ar fi rusine mie care sunt doctor in drept,fost prim ministru si individ cu pretentii

teo 23-08-2014 - 15:55

Pentru indivizi de tip Adrian Nastase,Voiculescu,Hrebenciuc,Oprisan,Mazare (ma opresc aici pentru ca lista este prea lunga si nua am loc in spatiul rezervat !) este necesara introducerea pedepsei la ocna nu la celule confortabile cu televizor,internet si conditii de pension..Chiar cu acele reduceri de pedeapsa inventate de o justitie aberanta care in loc de 10 ani va face doar trei sau chiar mai putin,pedeapsa sa fie facuta la ocna nu in calitate de sef ci de detinut ! Poate in felul acesta vor afla ce au patit detinutii politici pe care cei dinaintea lor i-au chinuit in conditii inumane !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult