Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Adrian Solomon (PSD): MR Ungureanu, soarta lui Aldo Moro

Adrian Solomon (PSD): MR Ungureanu, soarta lui Aldo Moro

scris de Z.V.
11 afisari

Adrian Solomon,deputat PSD din Bârlad, i-a transmis public lui Mihai Răzvan Ungureanu că va avea soarta premierului italian, Aldo Moro.

Aldo Moro

Adrian Solomon (PSD): MR Ungureanu, soarta lui Aldo Moro

Premierul italian Aldo Moro a fost răpit şi ucis în Italia, în anii ’70. „Eu îi transmit public, că sigur are urechi care s-audă, că dacă are nesimţirea, că tupeu are cât cuprinde, să vină în Bârlad şi să nu anunţe autorităţile, să nu oprească la primărie să afle ce-i doare pe bârlădeni de la primarul municipiului Bârlad, va avea nu soarta lui Tăriceanu, ci soarta lui Aldo Moro. Şi asta nu-i o ameninţare, e o asigurare, domnule prim-ministru. Să vii tu în Bârlad şi să nu te opreşti pe la primărie, să n-ai bunul simţ să suni la primărie înainte că vii…”, a declarat Adrian Solomon.

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Solomon a declarat că nu a fost vorba de o ameninţare la adresa primului-ministru, ci de folosirea unei expresii care circulă prin zona Bârladului pentru a-i descrie pe cei ce duc o viaţă grea. „Când am fost viceprimar la Bârlad, veneau oameni şi îmi spuneau: ‘Ajutaţi-mă, domnule, că am viaţa lui Aldo Moro‘ (…) Vreau să-l asigur pe primul-ministru că nu am făcut referire la persoana istorică Aldo Moro, ci am plasat într-un context neadecvat o vorbă populară”, a spus deputatul.

3 comentarii

Stăncuţa Popa 23-04-2012 - 21:21

Asta este instigare la crima, sau nu? Saraci cu duhul! Pacat ca sunteti romani, aveti pamant? Cati tarani romani au murit pe mosii de dragul pamantului romanesc. Sigur, poate ati vrea sa vina premierul sa va sape ogoarele, iar presedintele sa va bage painea in cuptor. Da, sex faceti, voi barladenii? Daca e asa, insemna ca nu suteti saraci si orposti, cine are chef sa se futa cand e in necaz. Dracu sa va ia, oriunde treceti prin tara lasati urmele clanurilor si a mafiei, asta este problema voastra, v-ati inhaitat cu dracul, si sigur ati saracit. Cine dracu se pune cu dracu, dracu, nu? Pe mine nu vreti sa ma ucideti, am o ultima dorinta, sa ma pupati in cur… Daca nu incetati cu amentiarile, va vom pune in chingi, pierdem la imagine ca tara si bani europeni cand sunt lasate astefel de amenitari. Pierdem investiorii straini, pierdem la turism, pierdem mult prea mult toti, pentru ce? Pentru ca voi barladenii sunteti niste puturosi…

vlad 25-04-2012 - 18:19

cred ca daca stateai in Barlad si vedeai ca sursa principala de apa poate fi poluata, atunci nu ai mai fi degeaba si ai fi luat atitudine ! si acum ce conducatori avem care ne vand tara ? Esti o jigodie a societatii romanesti care stii doar sa critici din spatele unui monitor , mie greata de oameni ca tine !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 23-04-2012 - 23:31

Daca acest individ din Barlad NU VA COMPAREA in fata autoritatilor indrituite ale STATULUI Roman, inseamna ca disolutia CA FORMA de STAT a ajuns in faza terminala. Si asta nu la anul si la multi ani, cel mai tarziu maine la prima ora.DNA. KOVESII si DL. BERCA a-ti fost SESIZATI !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult