Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Adriana Saftoiu: criticarea lui Basescu nu da rezultate

Adriana Saftoiu: criticarea lui Basescu nu da rezultate

scris de Ziua Veche
1 afisari

Deputatul PNL Adriana Saftoiu sustine ca nu mai reprezinta o solutie pentru opozitie criticarea exclusiva a sefului statului, deoarece aceasta varianta, care l-a ajutat pe Traian Basescu sa redevina presedinte in 2009, este depasita, transmite Mediafax.„Nu cred ca este de folos pe termen foarte lung o opozitie care se axeaza incontinuu si incontinuu doar pentru a-l critica pe Traian Basescu.Pentru mine, tipul acesta de opozitie si-a aratat roadele: a mai castigat un mandat, bine mersi, asta e. In momentul de fata, daca exista o dezamagire fata de politicieni si o manifestare nu extrem de favorabila fata de clasa politica in ansamblu, vine din faptul ca nu reusim sa dam o alternativa solida. (…) Merita sa-i spun poporului ca o duce greu ? Pai, o vede, nu trebuie sa-i explic in fiecare zi ca i s-a taiat 25 % din salariu, vede in momentul cand a primit fluturasul”, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, la Constanta, Saftoiu. Ea a precizat ca principala problema a Romaniei nu este criza economica, ci criza morala si spune ca politicienii sunt multumiti de acest electorat pe care il pot convinge cu bunuri materiale si nu cu doctrine si mesaje.

 

0 comentariu

tgv 13-03-2010 - 07:22

Doar cine a lucrat in armata cunaoste adevaratele privatiuni la care sunt supusi cei care poarta gradele militare. N-ai voie sa ai alte venituri,sa faci afaceri sa faci politica,24 de ore din 24 trebuie sa comunici cu unitatea unde te afli unde te deplasezi cu ce mijloc de transport iar parasirea localitati se face numai cu aprobare.Pe vremea lui CEASESCU n-aveai voie sa intri in biserica iar botzul copiilor sau cuninia religiaosa o faceai acasa la rude sau parnti.

ulivia 13-03-2010 - 08:48

..DAR DE UNDE VA LUA BANII?Cumva va fura portiile de la popota militara si le va vinde pe sub mana,la asta se pricepe,sau poate uniforma militara romaneasac se va transforma doar in izmene si picioarele goale?Altul este secretul „promisiunilor ,facute de acest neica nimeni ,o reala jignire pentru onorabilii generali ai armatei romane.prin false promisiuni vrea sa-i linisteasca pe militari, militari care ,acum cand au aflat ca Gabi-Fixativ a ajuns ministru prin chemarea trupelor sovietice in tara in dec,1989 se vor reorganiza sa apere onoarea militara romaneasca.

ANTON 13-03-2010 - 09:18

NU VA OBLIGA NIMENI SA LUCRATI IN ARMATA ! NU VA COMVINE CAUTATI ALTCEVA TREBUIE SA PRIMITI PENSIE DUPA CIT A-TI COTIZAT !

Nellu 13-03-2010 - 10:02

Armata îşi măsluieşte trecutul revoluţionar

Documentele desecretizate de Armată privind operaţiunile din timpul Revoluţiei sunt inutile pentru aflarea adevărului istoric, întrucât au fost falsificate. În Jurnalele de luptă ale Armatei din perioada 17-22 decembrie, când soldaţii încă erau puşi să tragă în popor, se regăsesc termeni precum „clanul Ceauşescu“ sau „dictatura comunistă“.

Jurnalele de luptă au avut iniţial caracter secret, dar au fost desecretizate la insistenţele Asociaţiei „21 Decembrie” care a depus plângere împotriva României la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) de la Strasbourg, solicitând desecretizarea dosarelor.
CEDO a acceptat cererea Asociaţiei şi a impus Guvernului României să facă publice aceste documente, prin remiterea lor, în copie, către Asociaţia 21 Decembrie. Drept urmare, MApN a transmis copii xerox, „conforme cu originalul” (lucru certificat prin ştampilă militară), către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia Parchetelor Militare. Parchetul a predat copiile avocaţilor Asociaţiei „21 Decembrie”. Din păcate, faimoasele documente militare au pagini întregi contrafăcute.
…..
http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Armata_isi_masluieste_trecutul_revolutionar_0_212379190.html

muresanion 14-03-2010 - 06:00

s-au reunit sa-si faca rost de pensii grase si sa sara in ajutorul criminalului -academician Basila la nevoie prin impuscarea poporului roman ,dupa modelul’89.La munca puturosilor!!!!!

stoica dan 14-03-2010 - 13:59

SA-TI TORN BETON!
HABAR NU AI ,VEZI LA CAT SE FACE PENSIONAREA IN CELELALTE ARMATE,SI DEASEMENEA SI POLITIILE STATELOR CIVILIZATE!
VORBESTI TU UN PRAPADIT!

Adrian D 14-03-2010 - 14:37

si nu mai arunca minciuni pe aici. Daca tu iti inchipui ca, pe 21 Dec, stateau ofiterii sa faca rapoarte ori nu-sh ce registre, think again!
De ce te faci ca uiti faptul ca, inca pe 19 dec, Gusha ordonase, la Timisoara, retragerea in cazarmi? Am trait zilele alea si nu pot uita!
sau, de ce te faci ca uiti ca numarul cel mai mare de victime au fost DUPA 22 decembrie? Spune tu, ca specialist, ce ar fi insemnat cateva rafale de mitraliera trase in Piata Operei? Nu ar fi dus cumva la vestitele „60000 de victime?”

stefan 27-03-2010 - 04:29

legea 164 \2001 lege pensii nilitare era si este f buna dece cu se spune ca ea a facilitat recalculare pensii ca la civili numai ca la armata acestea au fost recalculate in decurs de 4 ani nu intrun an ca la civili mai trebuie sa se schimbe pricentul pentru urmasi , pentru un singur urmasi adica de la 50 la suta la 75 la suta acste pensii de urmasi sant inghetate de 3 ani dmor generali aveti grija de vaduve

TUGULAN PETRONEL 27-03-2010 - 08:56

DOMNUL MINISTRU ARE PERFECTA DREPTATE DAR II TREBUIE SI SUSTINERE DIN PARTEA GUVERNANTILOR.DOAMNE AJUTA.

sejc 09-04-2010 - 11:58

am discutat cu mai multi colegi.multi nu vor sa inteleaga ca toate pensiile actuale si viitoare ale militarilor si politistilor vor fi diminuate indiferent de valoarea acestora.chiar si ale civililor vor fi micsorate.trebuie sa fii redus mintal sa crezi ca astia care se afla la guvernare au alt interes decat acela de as recupera banii cu dobanda dati pentru sustinerea campaniei electorale.de unde sa-i ia? de la mine, de la tine ca nu ii va lua de la videanu,udrea,etc.in ceeace ma priveste sunt deja pregatit sa-i atac in finalla cedo fiindca cei de acolo nu poarta de grija politicienilor romani.vedeti ca profesorii daca au fost uniti si au avut sindicat competent au reusit.trebuie felicitati.militari nu mai discutati in contrictoriu cu civilii.acestia anci cand voi dormeati in transee la cincu,malina,babadag etc stateau cu mana la blana Mitelor.

Pribeagul 09-04-2010 - 16:46

Ce tot o tinem gaia-matu? Dl priministru Boc a afirmat cu tarie, in nenuarate rinduri, ca pensiile dub 3000 de lei nu se micsoreaza. Dimportiva, pensiile mici este posibil sa creasca! Asta sustine dl primministru Boc!

Avem nevoie de un sitem unitar de pensii si salarii! Altfel, nimeni nu mai intelege nimeni nimic despre felul in care evolueaza tara.

Va plingeti ca au ceva pierderi cei cu pensii mai mari de 3000 lei? Aratati-mi unul care sa merite o pensie mai mare, unul! Aceasta tinind cont de faptul ca cca 80% din cei care asigura aceste pensii au salarii de 1000 de lei/luna. De mai vreti? Chiar nu mai aveti farima de bun-simt!?

Daca vorbim de militari: militarii cu pensii mai mari de 3000 de lei si-au dat ecamenul in ’89. Chiar trebuie sa-i plingem pe acesti amariti si nenorociti ca vor avea pensii sub 3000 de lei? Nu cred, si nu merita!

Chiar ati gasit portdrapelul: Oprea… generalul… Vai de voi!

Sa terminam cu ipocrizia! Mai ales partidele de opozitie si presa aservita lor. Faceti si voi ceva util, un umblati cu minciuni, daca vreti sa aveti ceva credibilitate!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult