Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Adriana Săftoiu: Nu mă regăsesc în noul discurs al şelui PNL

Adriana Săftoiu: Nu mă regăsesc în noul discurs al şelui PNL

scris de A.H.
5 afisari

Deputatul PNL Adriana Săftoiu admite că va trebui să evalueze dacă va mai candida anul viitor pe listele USL, în condiţiile în care nu se mai regăseşte în noul discurs al liderului liberalilor Crin Antonescu.

Adriana Saftoiu deputat PNLEa a făcut aceste afirmaţii într-un interviu pentru revista 22. Săftoiu a criticat în repetate rânduri alianţa dintre PNL şi partidul lui Dan Voiculescu.

„Sigur, eu nu mă regăsesc în discursul nou al d-lui Antonescu, care e diferit faţă de discursul d-lui Antonescu şi din 2008, şi din 2009. Cel care şi-a schimbat discursul şi optica e d-l Antonescu.

Din acest punct de vedere, eu nu mă mai recunosc, cum nu m-am recunoscut începând din primăvara lui 2009, când d-l Antonescu a impus conducerea partidului pe listă, şi nu prin vot, aşa cum ar fi fost firesc într-un partid liberal.

Acela a fost momentul clar, declarat şi asumat de către mine de când m-am detaşat de politica preşedintelui Crin Antonescu.

Nu voi pune un semn de egalitate între PNL şi preşedintele Crin Antonescu. Avem timp să ne lămurim, să vedem cine greşeşte”, spune Adriana Săftoiu.

Deputatul PNL arată: „Voi avea de ales până la urmă. Rămâne 2012 anul de cotitură. Îmi amintesc oameni care spuneau că sunt împotriva Alianţei D.A., nu se recunoşteau în acea alianţă, dar n-au avut nici o problemă să candideze pe listele Alianţei D.A.

Probabil că va trebui singură să mă evaluez în ce măsură eu, nefiind de acord cu acest tip de alianţe, şi dacă într-adevăr, pentru mine, pentru conştiinţa mea, merită să mai candidez.

Dar asta nu înseamnă pentru mine o abdicare de la PNL, trebuie doar să mă decid în ce măsură poţi să critici o alianţă şi în acelaşi timp să candidezi pe listele ei”.

2 comentarii

digital 15-03-2011 - 21:14

du-te la base ca ati spune el cum e cu reevaluarea.s-ar putea sa te faca datatoare cu mop-ul!!

u s 15-03-2011 - 21:21

Mai bine sa iasa in fata ala cu ideea, ca or mai fi vreo doi trei intregi la minte prin redactie care sa nu emita asemenea cretinisme.
In logica stramba a retardatilor care umbla pe la dosul Betivului, daca Patriciu e in dezacord cu unii sau altii dintre criticii Betivului, inseamna ca s-a impacat cu el. Minte de gunoier basist, ce sa-i ceri.

Apropo, nu stiu exact tot ce prevede codul nou al muncii, dar cu siguranta asta actual e o mizerie comunista. De fapt e facut de Sarbu, excrementul care acum e in tabara cu Betivul. Ma intreb ce ar deduce cretinoizii de „ziuaveche”. Urmeaza sa ma impac si eu cu Base? Base se spanzura?
Cu siguranta insa ca articolasul este o dovada de imbecilitate crasa, dar si de comportament de potaie, „mogulul” devenind acum „mahar”, manipulatori mici si inteligenti ce sinteti.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult