Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Adriane nici nu ştii cât de mic începi să fii! Ce l-a pus Ponta

Adriane nici nu ştii cât de mic începi să fii! Ce l-a pus Ponta

scris de D.P.
2 afisari

PSD a numit, joi seara, trei secretari executivi noi şi a alţi coordonatori la filialele cu probleme – Neamţ, Giurgiu şi Bucureşti.

Adrian Nastase PSDComitetul Executiv al PSD l-a numit pe Liviu Dragnea şef de campanie electorală generală. Victor Ponta a spus că că Adrian Năstase a fost numit coordonator la PSD Giurgiu . Comitetul a aprobat formal decizii mai vechi ale Biroului Permanent privind numirea unor coordonatori la PSD Neamţ şi PSD Bucureşti.

Filialele bucureştene vor fi coordonate de câte un vicepreşedinte: Titus Corlăţean, Rodica Nassar, Robert Negoiţă, Corina Creţu, Dan Marian Vanghelie şi Ecaterina Andronescu. Preşedintele PSD a menţionat că a fost aprobat şi sistemul de organizare în logică electorală propus de Liviu Dragnea, prin care se urmăreşte creşterea gradului de implicare a membrilor în activismul politic.

De asemenea, din aceleaşi motive, au fost operate câteva schimbări în structura secretariatului executiv. Au fost numiţi şi trei secretari executivi: Ana Birchall, Eugen Bejinariu şi Ionuţ Vulpescu. Anterior anunţului lui Ponta, surse din partid declaraseră pentru Mediafax că Ana Birchall, fost secretar executiv al PSD în timpul preşedinţiei lui Mircea Geoană, a fost numită, joi, de Comitetul Executiv, secretar executiv pentru relaţiile internaţionale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult