Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Adriean Videanu: Voinescu nu are expertiza economica pentru a cere remanierea Guvernului

Adriean Videanu: Voinescu nu are expertiza economica pentru a cere remanierea Guvernului

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Prim-vicepresedintele PDL l-a criticat, joi, pe deputatul democrat-liberal Sever Voinescu pentru faptul ca a afirmat ca toti ministrii din domeniile economice ar trebui demisi, in conditiile in care parlamentarul nu ar avea “expertiza in zona economica”.

Din pacate, sunt foarte multi colegi, inclusiv colegi de-ai mei, care fac aprecieri despre criza, fara sa aiba o expertiza, fara sa stie, practic, sa faca o analiza a acestui fenomen numit criza, care e dimensiunea ei financiara, economica. Da, din pacate vreau sa va spun, nu cred ca expertiza in zona economica a domnului Voinescu, este atât de puternica incât sa faca aceste aprecieri”, a declarat Videanu, la Realitatea TV.

Si fata de vicepresedintele PDL Cezar Preda, Videanu a spus ca poate face aceleasi caracterizari, insa in privinta acestuia a mentionat ca va face aprecierile respective in cadru statutar, la partid.

In context, ministrul Economiei a sustinut ca PDL nu este afectat electoral de prestatia Guvernului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult