Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Alegeri la PDL: Raluca Turcan candidează pentru funcţia de vicepreşedinte

Alegeri la PDL: Raluca Turcan candidează pentru funcţia de vicepreşedinte

scris de A.B.
5 afisari

Raluca Turcan a anunţat că şi-a depus candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al PDL, considerând că partidul are nevoie de mobilizarea tuturor energiilor pentru a se bate cu USL, dar mai ales pentru un mesaj convingător.  

turcan

bzi.ro

Liderul PDL Raluca Turcan a precizat că a transmis colegilor de partid un mesaj în care arată că partidul are oameni foarte buni şi există potenţialul de relansare a formaţiunii. „Potenţialul de relansare există, avem oameni foarte buni. Iar 50% dintre cetăţenii care nu au ieşit la vot în locale văd cum PSD distruge credibilitatea României, aşa cum nici duşmanii ţării nu ar îndrăzni să o facă”, a arătat Raluca Turcan în mesajul său adresat democrat-liberalilor. În opinia sa, PDL poate reveni electoral cu o strategie bazată pe stabilitate, organizare şi comunicare eficientă, iar partidul poate recupera electoratul de dreapta nehotărât.”Putem astfel până la alegerile din toamnă să acţionăm ca o forţă de opoziţie puternică, activă, care dovedeşte românilor că USL este duşmanul statului de drept, că nu are niciun plan economic şi că nu oferă nicio soluţie”, a declarat Raluca Turcan pentru Mediafax. Ea a ţinut să precizeze că este mândră de faptul că este membră a PDL şi poate pune umărul alături de echipa PDL pentru ca partidul să câştige şi să redevină credibil, corect şi puternic. Democrat-liberalii se vor reuni pe 30 iunie într-o şedinţă a Convenţiei Naţionale Extraordinare, în care îşi vor alege noul preşedinte al PDL şi noua conducere a partidului, după ce BPN şi preşedintele Emil Boc au demisionat în urma rezultatelor obţinute de PDL în alegerile locale. Pentru funcţia de preşedinte al PDL există un singur candidat şi anume Vasile Blaga.

1 comentariu

digital 27-06-2012 - 16:28

băi vită încălțată,electoratul de dreapta a votat în proporție de 95%,poate vroiai a zice că din cei 50% nehotărâți mai cumpărați și voi vreo 5% cu baliverne și ceva pungulițe!
ești bună chiar de președintă de pdl!ai un neuron mai viril ca bok!
dreq de retardați!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult