Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Alegeri la Târgu Jiu. Victor Ponta, scor dublu faţă de Dan Diaconescu

Alegeri la Târgu Jiu. Victor Ponta, scor dublu faţă de Dan Diaconescu

scris de L.M.
8 afisari

Alegeri 2012. Victor Ponta, scor dublu faţă de Dan Diaconescu, la Târgu Jiu. Ponta a obţinut 60,98 la sută din voturi, faţă de 32,47%, cât a luat Diaconescu.

Alegeri la Târgu Jiu. Victor Ponta, scor dublu faţă de Dan Diaconescu

Potrivit rezultateleor parţiale furnizate de BEJ Gorj, Victor Ponta a închis Colegiul 6 din Târgu Jiu şi a obţinut un scor aproape dublu faţă de principalul său contracandidat, Dan Diaconescu. Astfel, după numărarea voturilor din jumătate dintre secţiile de votare din Târgu Jiu, BEJ a anunţat că premierul a fost votat de 60,98% din alegători, în timp ce Diaconescu a obţinut 32,47% din voturi. Următorul clasat în acest colegiu a fost candidatul ARD Nicolae Daviţoiu, care a fost votat de 4,79% din alegători.

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică seară, la Târgu Jiu, după anunţarea rezultatelor exitt-poll-urilor, că locuitorii din Gorj au ieşit în număr record la vot, iar peste două treimi dintre ei i-au acordat votul pentru un nou mandat de deputat.

1 comentariu

contra 10-12-2012 - 16:01

Olteni prosti, olteni prosti, olteni prosti, olteni prosdti, olteni prosti, olteni prosti, olteni prosti-dar ce spun eu, ca asta e pleonasm!
Ne-ati luat pe noi, moldovenii la prostie! Felicitari!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult