Acasa Actualitate-InternaPolitica interna ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Klaus Iohannis a votat de ziua soţiei

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Klaus Iohannis a votat de ziua soţiei

scris de A.H.
7 afisari

Klaus Iohannis, a votat, duminică dimineaţă, la Sibiu, alături de soţia sa, a cărei zi de naştere este, el spunând că şi-a exprimat opţiunea electorală pentru ”o România normală, pentru România lucrului bine făcut”. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Klaus Iohannis a votat

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Klaus Iohannis a votat

Klaus Iohannis a ajuns la Şcoala nr. 4 din Sibiu la ora 9.30, el venind împreună cu soţia sa, Carmen, a cărei zi de naştere este duminică. ”Este o zi foarte frumoasă, am înţeles că şi prezenţa la vot, cel puţin la secţia mea de votare, este foarte bună. Sunt foarte optimist”, a spus primarul Sibiului, după ce a votat, noteaza Mediafax.

Întrebat dacă a primit telefoane în această dimineaţă, el a spus că a primit şi telefoane, şi sms-uri, şi email-uri, cu gânduri bune, şi că acelaşi gând bun îl transmite şi el tuturor românilor. Întrebat pentru ce a votat, el a răspuns: ”Pentru România lucrului bine făcut, pentru o Românie normală”.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Klaus Iohannis a spus că are emoţii şi că va avea ”până când se va termina ultima rundă de vot”. Întrebat, de asemenea, de ce a ales să voteze acasă, la Sibiu, el a spus că aşa i se pare ”normal şi bine”, precizând că urmează să plece la Bucureşti, unde va aştepta ca votarea să se încheie.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: La plecarea spre maşină, primarul Sibiului şi soţia sa au fost opriţi de două femei. Una dintre acestea l-a rugat pe primar să îi dea un autograf pe cartea sa autobiografică, ”Pas cu pas”, iar cea de-a doua femeie i-a oferit lui Carmen Iohannis un buchet de flori, urându-i ”La mulţi ani” de ziua sa de naştere.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult