Acasa Actualitate-InternaPolitica interna ALEGERI PREZIDENTIALE. Când anunță PSD tandemul președinte-premier

ALEGERI PREZIDENTIALE. Când anunță PSD tandemul președinte-premier

scris de A.B.
3 afisari

PSD va anunța mâine, la ședința de coaliție USL, tandemul președinte-premier. Preşedintele executiv al PSD Liviu Dragnea susţine că o eventuală nominalizare a lui Călin Popescu Tăriceanu pentru funcţia de premier nu a fost încă discutată.

Când anunță PSD tandemul președinte-premier.

Când anunță PSD tandemul președinte-premier.

„Mâine (marţi – n.r.) va fi o discuţie constructivă. E posibil să apară un tandem, e posibil să apară şi alte lucruri, însă chiar cred că trebuie să fie o singură discuţie. Victor Ponta nu poate sta numai în negocieri şi discuţii despre asta”, a menţionat Dragnea.

El a arătat, pe de altă parte, că discuţia despre viitorul premier a fost anunţată de Victor Ponta, care „probabil are o strategie”.

„Dacă va avea loc o întâlnire mâine, dumnealui va decide”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă există în coaliţia care susţine Guvernul un acord pe cooptarea PLR la guvernare, el arătând că există „o discuţie”, dar menţionând că nu există, însă, o discuţie despre ce portofolii ar reveni formaţiunii conduse de Tăriceanu.

„Există o discuţie. Domnul Tăriceanu a participat la toate întâlnirile din coaliţie de când este preşedintele Senatului, absolut la toate. Fiind prezent acolo, a fost acceptat la aceste discuţii, la această colaborare, nu e o problemă cu cooptarea PLR la guvernare”, a spus Dragnea.

Întrebat ce portofolii ar urma să revină PLR, Dragnea a răspuns: „Nu există nicio discuţie despre portofolii. Nu s-a discutat, nu se va discuta nici azi, nici mâine despre portofolii în Guvern. Asta este exclus. Nu putem să discutăm lucrul ăsta”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult