Acasa Actualitate-InternaPolitica interna ALEGERI PREZIDENTIALE. Care mai sunt obiectivele lui Tăriceanu

ALEGERI PREZIDENTIALE. Care mai sunt obiectivele lui Tăriceanu

scris de A.B.
7 afisari

După ce a încheiat turul I al alegerilor prezidențiale pe cea de-a treia treaptă a podiumului, Călin Popescu Tăriceanu își anunță planurile imediate.

Care mai sunt obiectivele lui Tăriceanu.

Care mai sunt obiectivele lui Tăriceanu.

Tăriceanu a declarat că singurul său obiectiv în acest moment este câştigarea finalei, în 16 noiembrie, şi ”evitarea oricărui risc ca regimul Băsescu să se perpetueze, prin interpuşi, adică prin domnul Iohannis”.

”Mi se pare impropriu ca astăzi să discutăm alte lucruri decât cele legate de continuarea confruntării electorale pe care trebuie să o câştigăm. După 16 noiembrie, putem să discutăm prim-miniştri, intrări la guvernare şi aşa mai departe”, a spus Tăriceanu.

El a menţionat că ceea ce îl interesează în acest moment este să poată să contribuie la câştigarea acestei competiţii de către cel care consideră că reprezintă cel mai bine interesele viitorului României.

Tăriceanu a anunţat că se va întâlni în cursul după-amiezii cu premierul Victor Ponta şi ”va asculta şi propunerile şi punctele de vedere ale acestuia şi ale celorlalţi din coaliţia de guvernare”.

Călin Popescu Tăriceanu a mai declarat că a primit încrederea cetăţeanilor, în 2012, pentru a pune punct unui capitol din istoria politică a României din ultimii zece ani, adică regimul Băsescu.

”Eu vreau ca acest angajament pe care l-am luat şi această obligaţie asumată să fie dusă la bun sfârşit”, a mai declarat Tăriceanu, precizând că ”singurul său obiectiv în acest moment este câştigarea finalei, în 16 noiembrie, şi evitarea oricărui risc ca regimul Băsescu să se perpetueze, prin interpuşi, adică prin domnul Iohannis”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult