Acasa Actualitate-InternaPolitica interna ALEGERI PREZIDENTIALE. Cine l-a trădat pe Iohannis

ALEGERI PREZIDENTIALE. Cine l-a trădat pe Iohannis

scris de A.P.
4 afisari

ALEGERI PREZIDENTIALE. Klaus Iohannis a fost trădat de proprii colegi. Diferența de 10 procente dintre Victor Ponta și liderul ACL are o explicație simplă: 4 lideri liberali au trădat în favoarea PSD.  

ALEGERI PREZIDENTIALE. Cine l-a trădat pe Iohannis

ALEGERI PREZIDENTIALE. Cine l-a trădat pe Iohannis

Staff-ul de campanie al ACL estima un scor de 38-32, în lupta cu Victor Ponta. Iată, însă, că diferența a fost mai mare. Două procente au plecat de la ACL către PSD și așa s-a ajuns la un ecart de 10%.

1. Primul nume de pe lista trădătorilor este liderul PNL de Hunedoara, Mircea Moloț. Motivul? Într-o ședință, înainte de campania electorală, Klaus Iohannis i-a spus în față lui Moloț că trebuie să părăsească partidul pentru că are probleme penale și ACL nu-l poate apăra.

2. Al doilea nume pe lista trădătorilor este Ruducu Filipescu, șeful filialei Călărași. Acesta a trădat din același motiv ca și Mircea Moloț: Iohannis i-a spus că trebuie să părăsească partidul. De menționat: la Călărași PNL obținuse cel mai bun scor din țară la europarlamentare și a bătut PSD-ul.

3. Al treilea nume pe lista trădătorilor este Vasile Mustățea, președintele liberal al CJ Giurgiu. Părăsit de primari și cu majoritatea pierdută în CJ Giurgiu, se pare că Mustățea a făcut jocurile PSD pe plan local, pentru că a luat doar 15%.

4. O nouă trădare pentru Klaus Iohannis a venit de la Botoșani, de la președintele CJ Botoșani, Florin Țurcanu. Motivul pentru care acesta a trădat nu este cunoscut de liderii ACL, dar călătoria continuă.

Klaus Iohannis și Vasile Blaga sunt la curent cu această trădare și, cel mai probabil, măsurile vor fi luate în consecință.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult