Acasa Actualitate-InternaPolitica interna ALEGERI PREZIDENTIALE. Cu cine votează UDMR în turul doi

ALEGERI PREZIDENTIALE. Cu cine votează UDMR în turul doi

scris de C.S.
8 afisari

UDMR decide, joi, privind susţinerea în turul doi al alegerilor prezidenţiale. Preşedintele UDMR Kelemen Hunor susține că intenţia e de a merge în continuare în coaliţie cu PSD și, implicit, cu Victor Ponta.

Cu cine votează UDMR în turul doi.

Cu cine votează UDMR în turul doi.

Hunor a precizat că în cadrul coaliţiei premierul a prezentat opţiunea sa pentru Călin Popescu Tăriceanu, ca primă variantă pentru funcţia de premier.

„Noi avem o experienţă foarte bună cu domnul Tăriceanu în Guvern, perioada 2004-2008, am guvernat împreună patru ani de zile. Avem un acord de coaliţie de guvernare până în 2016. În cazul în care această coaliţie, întărită cu Partidul Liberal Reformator, eu cred că este un lucru extraordinar de bun pentru România”, a spus liderul UDMR.

Kelemen a anunţat că decizia privind susţinerea în turul doi va fi luată joi, în cadrul formaţiunii, când vor fi analizate rezultatul alegerilor şi toată situaţia.

„Astăzi, la întrebarea cea mai importantă a dumneavoastră nu pot să răspund. Intenţia noastră este de a merge în continuare în coaliţie”, a mai declarat Kelemen Hunor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult