Acasa Actualitate-InternaPolitica interna ALEGERI PREZIDENTIALE. Ponta o primește cu brațele deschise pe Udrea

ALEGERI PREZIDENTIALE. Ponta o primește cu brațele deschise pe Udrea

scris de C.F.V.
4 afisari

Victor Ponta a făcut o declarație cel puțin surprinzătoare pentru electoratul său fidel. Întrebat cum ar întâmpina un eventual sprijin din partea PMP și al Elenei Udrea, premierul s-a arătat deschis față de orice propunere de acest fel.

Victor Ponta a făcut o declarație cel puțin surprinzătoare pentru electoratul său fidel.

Victor Ponta a făcut o declarație cel puțin surprinzătoare pentru electoratul său fidel.

“Pe mine mă onorează orice vot, al oricărui cetăţean al României şi sprijinul oricărui contracandidat”, a spus Ponta.

El a arătat că îşi doreşte să fie votat de toţi ceilalţi contracandidaţi şi electoratul acestora.

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni seară, că nu va negocia nimic pentru turul II al prezidenţialelor, dar PMP ar putea avea în perioada următoare un punct de vedere legat de candidaţii rămaşi în competiţie.

„Nu vom negocia nimic. Nu am intrat în competiţia aceasta pentru a negocia ceva în turul II. Eu nu cred că electoratul este unul de buzunar pe care-l iei şi-l muţi aşa cum vrei tu. Le mulţumesc oamenilor care au votat cu mine şi, din respect pentru ei, nu cred că un electoral se poate negocia şi nici nu intenţionez să fac lucrul acesta, dar aş putea avea o opinie, PMP ar putea avea un punct de vedere legat de candidaţii rămaşi în competiţie, însă dacă se va întâmpla aşa vom stabili în perioada următoare”, a precizat Elena Udrea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult