Acasa Actualitate-InternaPolitica interna ALEGERI PREZIDENTIALE. Sondaj CSCI: Cine câştigă în turul doi

ALEGERI PREZIDENTIALE. Sondaj CSCI: Cine câştigă în turul doi

scris de D.P.
3 afisari

ALEGERI PREZIDENTIALE. Primul sondaj Ponta versus Iohannis anunţă un tur doi cu final aşteptat. Sondajul a fost realizat de institutul CSCI, la comanda PSD.

Sondaj CSCI: Cine câştigă în turul doi.

Sondaj CSCI: Cine câştigă în turul doi.

Astfel, ordinea din turul unu ar urma să fie neschimbată, Victor Ponta urmând să termine pe prima poziţie, la o diferenţă de 10 procente faţă de Klaus Iohannis.

Potrivit CSCI, 55% dintre românii intervievaţi au declarat că vor vota cu Victor Ponta la alegerile din 16 noiembrie, în vreme ce 45% au optat pentru Klaus Iohannis. Sondajul are data de 5 noiembrie şi a avut un eşantion de 925 de persoane. Eroare tolerată este de 3,3%, la un nivel de probabilitate de 0,95.

Centrul de Studii şi Cercetări Infopolitic (CSCI)  lucrează în campanie pentru PSD. Coordonatorul său este Dan Sultănescu, unul dintre consilierii de imagine de la partid ai lui Victor Ponta, cooptat însă şi ca editorialist şi coordonator la Obiectiv.info, afiliat RTV, postul înfiinţat de deputatul PSD Sebastian Ghiţă. CSCI este de altfel parte a Fundaţiei Multimedia pentru democraţie locală, ONG condus de Dan Sultănescu şi înfiinţat de al doilea strateg de imagine al lui Victor Ponta, Bogdan Teodorescu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult