Acasa Actualitate-InternaPolitica interna ALEGERI PREZIDENTIALE. Tăriceanu îl susține pe Ponta, în turul doi

ALEGERI PREZIDENTIALE. Tăriceanu îl susține pe Ponta, în turul doi

scris de D.P.
10 afisari

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că îl susține pe Victor Ponta, în al doilea tur de scrutin. Liderul PLR a discutat cu membrii partidului său inclusiv despre refacerea USL, ca proiect urmând a fi materializat după alegeri.

Tăriceanu îl susține pe Ponta, în turul doi.

Tăriceanu îl susține pe Ponta, în turul doi.

Tăriceanu a afirmat că a prezentat colegilor săi de partid punctul de vedere pe care vrea să îl susţină la întâlnirea de după-amiază cu liderii PSD, PC, UNPR şi UDMR, iar acest lucru este axat pe obiectivul principal pe care trebuie să îl atingă, în momentul de faţă, şi anume câştigarea alegerilor, ”prin eliminarea oricărei posibilităţi ca regimul Băsescu să se reproducă, sub o formă sau alta”.

”Mă refer, aici, la domnul Iohannis”, a adăugat Tăriceanu, precizând că a cerut colegilor săi să îi dea un mandat în acest sens.

”Le-am cerut să se mobilizeze, cu toate forţele, în cele două săptămâni de campanie, pentru că bătălia continuă, nu este câştigată dinainte, chiar dacă Ponta are un avans aş spune important, aproape un milion de voturi diferenţă între el şi Iohannis, care este pe locul doi. Aşa cum apreciez, trebuie întotdeauna să nu îţi subapreciezi adversarul şi trebuie să te mobilizezi cât mai bine, pentru a obţine victoria”, a mai arătat Tăriceanu.

El a menţionat că acest mandat este pentru mobilizare şi pentru ”a da posibilitatea celui care reprezintă alternativa la regimul Băsescu să învingă”.

Tăriceanu a mai anunţat că în cadrul şedinţei s-a discutat şi despre refacerea USL, ”proiect care urmează să fie materializat după alegerile din 16 noiembrie”.

El a menţionat că PLR este actorul principal în această refacere a USL.

”Dacă sunt colegi din PNL care or să înceapă să conştientizeze într-un număr şi mai mare şi mai profund situaţia complet anormală în care se găsesc, adică într-un partid cu denumirea de PNL, dar care este, de fapt, gazda pentru PDL şi modalitatea prin care PDL îşi spală imaginea şi marginalizează liberalii, sigur că ei pot să ni se alăture”, a mai spus Tăriceanu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult