Acasa Actualitate-InternaPolitica interna ALEGERI PREZIDENTIALE. Turul 2, ca uns. Corlăţean garantează cu funcţia

ALEGERI PREZIDENTIALE. Turul 2, ca uns. Corlăţean garantează cu funcţia

scris de D.S.S.
3 afisari

Haosul din diaspora nu rămâne fără ecou. Ministrul de Externe, Titus Corlăţean garantează cu funcţia că, pe 16 noiembrie, niciun cetăţean român nu va rămâne în afara unei secţii de vot.

ALEGERI PREZIDENTIALE. Turul 2, ca uns. Corlăţean garantează cu funcţia .

ALEGERI PREZIDENTIALE. Turul 2, ca uns. Corlăţean garantează cu funcţia .

„Pe 16 seara, dacă va exista un singur cetăţean român în diaspora care vrea să voteze şi nu poate, toată echipa de conducere – pentru că nu este munca unui singur om, după cum ştiţi foarte bine – toată echipa de conducere îşi va asuma responsabilitatea. Eu însă cred că în urma măsurilor pe care BEC le poate dispune mâine, vom avea în 16 noiembrie un vot, ca şi în România de altfel, fără nici un fel de probleme”, a spus Ponta, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul Ministerului Afacerilor Externe, alături de ministrul Corlăţean.

El a răspuns astfel întrebat de presă dacă el consideră în acest moment că este vorba de o responsabilitate politică în privinţa organizării alegerilor din străinătate şi dacă se poate vorbi despre demisia ministrului Corlăţean.

Anterior, Ponta a anunţat că Biroul Electoral Central va dispune, marţi, o serie de măsuri, care vor viza eventuala creştere a numărului cabinelor de vot şi suplimentarea personalului din secţiile de vot şi consulate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult