Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Alexandru Rafila, replică pentru Florin Cîțu: Ne atacă cel care a compromis campania de vaccinare

Alexandru Rafila, replică pentru Florin Cîțu: Ne atacă cel care a compromis campania de vaccinare

scris de Misu Andrei
100 Afisari

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a răspuns, vineri, atacurilor lansate în urmă cu o zi de Florin Cîțu, pe tema măsurilor de relaxare și a certificatului verde. El a acuzat că aceste atacuri vin exact de la cel „care a compromis campania de vaccinare” și a luat măsuri de relaxare într-o perioadă în care numărul de infectări a crescut accelerat.

„Nu înțeleg de unde atâta încrâncenare din partea unei persoane care nu a făcut nimic în ce privește campania de vaccinare, a compromis-o prin declarații și ne acuză pe noi că facem un lucru greșit în condițiile în care stabilim un mecanism predictibil, transparent de introducere a unui certificat care să poată fi aplicat în sectorul public și privat, în condițiile în care proiectul de lege depus de PNL se referea strict la personalul medical.

Mi se pare o chestiune mai degrabă cu conotații politice, dorința de a pune în discuție funcționarea acestei coaliții, decât o chestiune care să țină de sănătatea publică.

Discutăm, căutăm o soluție, discutăm de un draft. Răspundem la detalii când avem un act normativ finalizat.

1 comentariu

?????? 13-12-2021 - 01:42

& După ce ziseră că vaccinarea este un fel de „îngăduință” pentru cei ce nu au respectat regulile, ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult