Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ion Aliman-Deveselu: Scutul antirachetă SUA, “la mâna” PP-DD

Ion Aliman-Deveselu: Scutul antirachetă SUA, “la mâna” PP-DD

scris de M.A.
8 afisari

Scutul antirachetă SUA din România este „la mâna” PP-DD. Primarul din Deveselu, Ion Aliman, este de la partidul lui Dan Diaconescu.

Aliman-Deveselu Scutul antiracheta SUA la mana PP-DD

Ion Aliman-Deveselu Scutul antiracheta SUA la mana PP-DD

Candidat PP-DD la primăria comunei Deveselu, Ion Aliman, a fost ales primar cu peste 54% din voturi, în defavoarea contracandidatului PSD, Gheorghe Beciu. Ion Aliman a fost votat de peste 950 de cetăţeni din Deveselu, diferenţa de voturi faţă de Gheorghe Beciu fiind de 264 de voturi. Ion Aliman este ofiţer de marină de 30 de ani, în ultimii 20 fiind căpitan de navă de pasageri, una din cele două nave de pasageri româneşti de pe Dunăre, transmite Agerpres. „Voi asculta mai mult vocea oamenilor din comună, decât vocea partidului (PP-DD)”, a spus noul primar din Deveselu, Ion Aliman. Prezenţa la vot la Deveselu a fost de peste 70%.

Participarea României la sistemul de apărare antirachetă al SUA va avea loc în Etapa a II-a. Ea presupune găzduirea la baza militară de la Deveselu, jud. Olt, de interceptori tereştri, adică rachete de interceptare SM-3 (Standard Missile 3) tip Block 1B, care vor deveni operaţionali la orizontul anului 2015.

3 comentarii

urbos 11-06-2012 - 19:39

Hai sa vedem acuma cat se tine de cuvant partidul diaconesc si trimite la hazna putorile americanesti.

Hiller 11-06-2012 - 20:23

Hai ca asta-i cea mai tare gluma ! Auzi, scutul antiracheta la mana lu’ nea cutare !

bogdan 11-06-2012 - 20:26

ba nu ati votat si acum vreti sa il vedeti ce dreacu este posibil din o lista de 312 votanti intr-o sectie canditatul pp-dd sa obita 7 voturii

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult