Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Alina Gorghiu este vocea PNL

Alina Gorghiu este vocea PNL

scris de Ziua Veche
8 afisari

.Birou Politic Central al PNL s-a reunit, in prima sedinta dupa Congresul care a stabilit noua configuratie a acestui for de conducere a partidului. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a deschis reuniunea cu o serie de referiri la data de 6 martie, tinand cont de faptul ca noul Birou Politic Central al partidului a fost ales pe 6 martie 2010.

 

Antonescu a invocat momentul 6 martie 1945, cand a fost instaurat Guvernul Petru Groza. Liderii liberali urmeaza sa discute despre impartirea atributiilor vicepresedintilor partidului. Se pare ca Radu Stroe va ramane in continuare secretar general al PNL chiar daca circulau zvonuri privind desemnarea lui Catalin Harnagea in locul acestuia. Este posibil ca abia saptamana viitoare sa se decida asupra noului purtator de cuvant al partidului care il va inlocui pe senatorul Varujan Vosganian. Surse din PNL ne-au confirmat faptul ca pentru aceasta functie a fost ofertata deputatul Alina Gorghiu insa aceasta a cerut un ragaz pentru a se putea decide. Antonescu va face echipa cu cei 32 de membri. Astfel, noul Birou Politic Central este format din vicepresedintii Aristotel Cancescu, Daniel Chitoiu, Mircea Diaconu, Victor Paul Dobre, Relu Fenechiu, Raducu Filipescu, Lucian Iliescu, Rares Manescu, Vlad Moisescu, Norica Nicolai, Cornel Popa, Dan Radu Rusanu, Romeo Stavarache, Varujan Vosganian si Mihai Voicu. Cei 17 membri simpli din Biroul Politic Central sunt Florin Alexe, Cristian Anghel, Teodor Atanasiu, Cristian Bigiu, Ilie Bolojan, Mariana Campeanu, Andrei Chiliman, Andrei Marga, Mircea Molot, Mircia Muntean, Marius Nicoara, Marian Petrache, Octavian Popa, Nicolae Robu, Adrian Semcu, Radu Stroe si Marcel Vela. Ca membri supleanti ai BPC au fost alesi, pe lista lui Antonescu, Cristian Adomnitei, Cristian Buican, Ioan Ciugulea, Cristina Pocora, Nini Sapunaru si Ovidiu Silaghi.

0 comentariu

CALUGARUL 25-02-2010 - 18:45

Vaz ca ieri nu v-au mai muscat prea mult de tur, dar tot au aparut. Ziuonline ,,face” spume c anu-i citeste nici dracu. Cind mai imbunatatiti si voi site-ul asta ? … Luana de la ,,cultura”, este cea veche sau ,,alta” ? … Ca veni vorba : nu aveti caldura la calorifer ? Cum de unde stiu ? Pai, din poza, pe fetishcana aia nu o ,,frige” la fundulet caloriferul, ca sta pe el ! Daca ar frigea-o ar fi stat si ea pe jos, ca scaune vaz ca n-aveti ! … Pe Irinel pe unde ati ascuns-o ? De ce nu mai apare in poz(n)e ! Aveti mila si de noi, cititorii vostri, care ca tare ne mai plac cancanurile. … Imi pare bine ca mentineti pagina asta la zi. Sa nu va puie naiba sa renuntati la ea din cauza citorva idioti manelisti precum cititorul vechi, care apare cu vreo cinci nick-uri, doar sa va injure. Lasati-l, sarmanul. Analfabetul asta, de cind e somer a inceput sa vorbeasca singur pe strazi. … Va rugam pe toti sfintii sa ne mai postati citeva poze cu Irinel ! Sar’mina !

b.d. 25-02-2010 - 20:30

”@ Iarasi au fost probleme cu site-ul. Apropo, ati vazut contorul cu afisari?”

Am vazut contorul. Schimbati deja site-ul, in ceva cat mai apropiat de cel cu care eram obisnuiti, si veti avea de zece ori mai multi vizitatori. Si, comentatori…
Asa cum spunea si Calugarul, o pagina in care sunt aranjate articolele pe sectiuni, cu nr de comentarii la fiecare.
Si,…data. Da, data ziarului !
Cine-a mai vazut ziar fara data ?
”Ziuaveche” si-a inceput activitatea cu
o luna in urma…Inca nu este clar daca este un cotidian sau,…o logoree…

Imi pare rau pt voi, se vede ca va straduiti, ca incercati sa construiti ceva in conditii nu tocmai usoare, de la zero.
Dar poate nici nu va dati seama cat de important este pt forumisti ce v-am spus acum…

P.S. Si please, anulati obligatia de a pune literele alea intortochiate care nici cu ochelari nu se-nteleg !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult