Acasa Newsletter Ambasada Ungariei în război cu Victor Ponta

Ambasada Ungariei în război cu Victor Ponta

scris de R. C.P.
4 afisari

Victor Ponta a declarat miercuri că Traian Băsescu și premierul Ungariei, Viktor Orban, au în comun valori „bolșevice, fasciste sau naziste” şi urmăresc promovarea noului partid al lui Laszlo Tokes, pentru a slăbi UDMR. Faţă de aceste afirmaţii, ambasada Ungariei la Bucureşti a recţionat vineri printr-un comunicat de presă foarte tăios.

victor-ponta

foto: gorjnews.ro

Ambasada Republicii Ungare la Bucureşti a aflat cu indignare din agențiile de știri de discursul lui Victor Ponta din Pitești, 11. Mai 2011. Aceste comunicări atacă cu calomnii nefondate, și calificări extrem de dure și insultătoare pe prim-ministrul Viktor Orban al Ungariei, deasemenea și preşedinte curent al Consiliului Uniunii Europene. Este de sine înțeles că respingem categoric aceste afirmaţii, care nu sunt acceptabile nici prin conţinutul nici prin stilul lor, și nu corespond relaţiilor europene între ţări vecine. Observăm cu regret că Victor Ponta vrea să implice din nou pe prim-ministrul Ungariei în politica internă românească, folosind și calomnii nefondate. Dacă acest lucru va continua, toată lumea va avea numai pagube”, se arată într-un comunicat al ambasadei Ungariei.

„Există o strategie comună a dnului Viktor Orban, primul ministru al Ungariei, și a domnului președinte Traian Băsescu, privind modul în care inclusiv comunitatea maghiară din România trebuie divizată (…) Este o strategie împoriva României și a intereselor României. Au în comun niște valori bolșevice, sau fasciste sau naziste, tot acolo”, este declaraţia lui Victor Ponta, care a indignat ambasada maghiară.

4 comentarii

neacsum 13-05-2011 - 14:32

Nici o problema. Declaratiile oamenilor politici sunt supuse revizuirilor. Acuma este randul domnului Ponta sa spuna ca cel care a facut traducerea a introdus ceva ce dansul nu a spus, ca si in cazul deja consumat caum o luna si ceva. Este o greseala de traducere sau o interperatare nereusita.Asta e clasa politica.

Arhimede 13-05-2011 - 14:34

Declaraţia lui Ponta a fost tradusă cumva, de nevasta ambasadorului?….

numai asa putem incheia socotelile !!! 15-05-2011 - 17:55

Ambasadorul hungariei la bucuresti cu toti membrii ambasadei, natie de bolsevici, fascisti, nazisti dar si cunoscuti extremisti, hortisti, iredentisti, dusmani a-i neamului romanesc din toate timpurile, trebuiau expulzati din tara imediat dupa declaratiile antiromanesti de la 15 martie. Ii recomand lui Ponta cand va ajunge la putere sa treaca de la declaratii la fapte. Aceasta natie(ungara)ar trebui sa primeasca lectii dure si ferme ori de cate ori aduc atingere statului roman. Iar cozilor de topor din tara precum PD-L, UNPR si toti cei care fac aliante cu aceasta natie in dauna intereselor Romaniei si a poporului roman sa primeasca pedepsele cele mai aspre de la desfintare pana restrangerea unor drepturi si chiar inchisoarea !!!!!!!!

CZC 15-05-2011 - 18:25

Excelent. Felicitari. Nici ca se putea mai sintetic!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult