Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Anastase: Ministrul Nica, manipulat de interesele unui om de afaceri controversat

Anastase: Ministrul Nica, manipulat de interesele unui om de afaceri controversat

scris de A.B.
9 afisari

Roberta Anastase califică drept nefondate acuzaţiile ministrului Comunicaţiilor, Dan Nica, privind implicarea sa în numirile de la Poşta Română. Ea susţine că agresivitatea domnului Nica este intens alimentată de interesele în domeniul comunicaţiilor pe care le are un controversat om de afaceri prahovean.

anastase

foto: stiri.com.ro

Anastase e pusă pe fapte mari. Ea întenţionează să îl dea în judecată pe ministrul Nica dacă va continua atacurile mincioase la adresa şi familia sa. „Ministrul Comunicaţiilor, Dan Nica, a lansat astăzi mai multe acuzaţii grave şi nefondate la adresa mea şi a familiei mele. Domnul ministru ar trebui să ştie că un asemenea comportament public nu îl onorează în calitatea sa de membru al Guvernului României. Sunt obligată, aşadar, să fac o serie de precizări care să demonteze intoxicările pe care, cu bună ştiinţă, le-a proferat domnul Nica în spaţiul public”, susţine Roberta Anastase, într-un comunicat de presă. Ea spune că nu există niciun contract între mama sa şi Poşta Română. „Nici eu şi nici părinţii mei nu deţinem vreo societate comercială care să fi putut încheia vreodată un asemenea contract. Este evident că domnul Dan Nica nu are vreo probă în sprijinul afirmaţiilor sale. Dacă ar fi existat un asemenea contract l-ar fi făcut public, cu siguranţă. Repet, nu există aşa ceva, iar acuzele lui Dan Nica sunt mincinoase”, precizează Anastase.

Preşedintele Camerei Deputaţilor susţine că nu a avut niciun fel de amestec în ceea ce priveşte atribuirea mandatului fostului director general al Poştei Române, Dan Neagoe, aşa cum a fost acuzată de Dan Nica. „Nu am avut niciun fel de amestec în ceea ce priveşte atribuirea mandatului fostului director general al Poştei Române, domnul Dan Neagoe. Îi reamintesc domnului Nica faptul că eu am fost şi sunt preşedintele Camerei Deputaţilor şi nu ministrul Comunicaţiilor, în sarcina căruia a revenit numirea directorului Poştei Române. În plus, nu am făcut parte niciodată din Consiliul de Administraţie al Poştei Române, astfel încât să am cunoştinţă despre situaţia financiară a Companiei Naţionale Poşta Română”, susţine Roberta Anastase. Liderul PDL îi cere ministrului Nica să înceteze atacurile iresponsabile.

„Îi atrag atenţia domnului Dan Nica, aşa cum a făcut-o şi şeful său, premierul Victor Ponta, să înceteze atacurile iresponsabile la adresa preşedinţilor Parlamentului. Ştim cu toţii că suntem într-o acerbă campanie electorală, dar asemenea modalitaţi de a face campanie sunt nedemne de un politician responsabil. Din informaţiile pe care le deţin şi pe care le verific, agresivitatea domnului Nica este intens alimentată de interesele în domeniul comunicaţiilor pe care le are un controversat om de afaceri prahovean”, spune Anastase. Ea ameninţă că, în cazul în care acesta va continua atacurile mincioase la adresa sa şi a familiei sale, îşi rezervă dreptul de a-l acţiona în justiţie. „În cazul în care va continua atacurile mincioase la adresa mea şi a familiei mele, îmi rezerv dreptul de a-l acţiona în justiţie”, conchide Anastase. Ministrul Comunicaţiilor, Dan Nica, a declarat joi că Poşta Română a înregistrat în ultimii trei ani pierderi de aproape 500 milioane de lei, pentru că „a fost furată mult şi sistematic” de protejaţii cuplului Boc-Anastase. „Fostul director general al Poştei Daniel Neagoe a fost unul dintre protejaţii Robertei Anastase. Aproximativ 80-90.000 euro au costat «contractele-cadou» atribuite fără licitaţie de fostul director general al Poştei societăţii Mefisto Com SRL din oraşul său de baştină, Breaza, pentru a presta pentru operator servicii din domeniul construcţiilor. Firma are sediul la adresa domiciliului mamei lui Neagoe”, a spus Nica.

1 comentariu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-06-2012 - 19:33

Daca mamaia era intradevar intr-un tun-uletz de 500 milioane de RONI( NU LEVI), taticutzu specialst NOMBER -ONE era retribuit cu 35.000(Trei zeci si cinci mii de (RONI) luna de luna ,atunci SPECIALISTA in NUMARAT VOTURI in …senatul ROMANIEi si MODDe LING) putea sa fie doar TUNUL TUNURILOR ro. BERTHA -DICKE! HAY-HAY da-l in judecata pe min. NICA !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult