Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Anastase nu se teme de demisie

Anastase nu se teme de demisie

scris de Ziua Veche
0 afisari

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, declară, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că nu se teme de demisie, crede că într-o săptămână ar putea fi deblocată activitatea Camerei, spune că îşi reproşează sinceritatea şi se declară o admiratoare a lui Madeleine Albright şi Margaret Thatcher.

Roberta Anastase îi acuză pe preşedinţii PSD şi PNL de blocarea activităţii Camerei Deputaţilor. Ea susţine ca la nivelul liderilor de grup se ajunsese la un acord privind respectarea a şase principii, însă liderii celor două partide din opoziţie nu au susţinut acest demers. Preşedintele Camerei consideră, însă, că într-o săptămână activitatea din acest for legislativ ar putea fi deblocată.

Anastase susţine că discuţia despre persoana sa reprezintă doar un pretext al liderilor partidelor din opoziţie pentru blocarea activităţii parlamentare. Roberta Anastase vorbeşte în interviu despre discuţiile din ultima vreme legate de demisia sa de la şefia a Camerei. Ea susţine că nu îi este teamă de un asemenea gest. „Acest gest nu este un gest de care să-mi fie teamă. În niciun moment”, susţine preşedintele Camerei.

Interviul integral aici.

 

0 comentariu

cercetas 20-03-2010 - 10:21

caci auzim la repezeala „politic” cand de fapt ei fac pulutica si nu politica, o maca diferenta.
Ca aia intre oo si (h)ua…

sorge 20-03-2010 - 15:53

Lasa i pe astia din Bucuresti si imprejurimi ;am o presimtire ca nu apucam sa i vedem macar la Rahova ,dapai la Jilava .

Huhu 20-03-2010 - 22:14

Da ce bre. suntem satui de prostiii!!!!!!!!!

Caramache 21-03-2010 - 03:07

1. Marele ‘telectual Grosan baci nu este in stare sa citeze o fraza ramasa deapururea in mintea oricarui om scolit de pe melagurile carpato-danubiene.
Pai daca cazul analistului Grosan sta asa cum singur dumnealui si-o face cu propria dumnealui manutza trecuta gales peste capul asezat sa nu-i ploua in git, ce valoare au openiilii cartoforului din Mogosesti, Maramu’ ?
2. Sa luam cazul coruptului senator Voicu Catalin care face parte din partida lui nea Nelu, Prostanacu si Le petit Titulesco. Este evident ca coruptul respectiv lua mita ca sa aranjeze daraverile unora sau altora. Tot asa de evident este faptul ca coruptul Voicu Catalin isi vindea scump serviciile, ceea ce a si stirnit invidia analistului belea Grosan care si-a vindut servitziilii pe nimica toata.
Sunt convins ca daca analistul belea stakanovista Grosan ar fi fost platit ca lumea pentru analizele pe care le debita ca o moara stricata, aproape zilnic in coloanele raposatei Mama Ziua, analistul la bucata tona kilometru Grosan ar fi tacut acum chitic si si-ar fi frekat cu placere mintea-i lucitoare pre dinafara.
Cum Mama Ziua nu si-a permis sa plateasca ca lumea oameni valorosi, s-a multumit cu niste ciurucuri lacome precum Eungeniu Simion, Cr.Unteanu si Grosan baci si de aia a si ajuns falimentara. Sa fiu sincer, mi-ar parea rau ca si noua Ziua veche sa devina o nenorocita de Alimentara din cauza unuia de teapa lui Grosan baci.
3. Am certitudinea ca analistul Grosan este numai capul acelui ghetar ascuns pe trei sferturi in mocirla plutind inconjurat de mirosurile pestilentiale ale skirtza-skirtzelor pe hirtie de impachetat si mijloc digitalizat, mediu incojurator care se autointituleaza puterea patra, cind in realitate este o putoare patata.
4. Bun, bun, probabil ca Catalin Voicu a dat de belea. Cum se face ca analistul Grosan nu a dat inca in ea? Oare pentruca cartoforul chiultivator Grosan este un gandac de Colorado prea mic pe un „aisberg” adica ghetar asa de mare?

Gheo 21-03-2010 - 03:26

Zice-se ca intr-o zi, doi oseni, Ioa’ si Gheo’, se duc la bufet si dupa niste pahare bune de horinca, pentru ca nu mai aveau ce sa faca cu timpul liber, s-au gandit ei ca cel mai intelept ar fi sa declare razboi Chinei. Trimit osenii nostri declaratia de razboi la chinezi cu stegarul, acompaniat de ceteras si zongoras, ca sa fie siguri ca e trimisa oficial si ajunge la cine trebuie.

Statul Major al Chinei ia cunostinta despre declaratia de razboi si incep cautarile: cine e Tara Oasului? Cati locuitori are? Ce capitala are? Are bomba atomica sau nu? Ce fel de armament are? Nici unul dintre spionii lor nu puteau raspunde. Cauta pe Google, nimic. Cauta pe Yahoo, nimic. Toti erau disperati ca nu stiau ce forta supranaturala le-a declarat razboi.

De partea cealalta, in Oas, aceeasi oseni, Ioa’ si Gheo’, dupa vreo 3 zile de la declaratia de razboi, se intalnesc la acelasi bufet si isi spun:

– Ma Ioa’, tu stii ca noi am declarat razboi la China?

– Asa, si?

– Pai tu stii cati is aia?

– Cati ma?

– Paste un miliard si jumatate.

– Tulai, daca-i taiem pe tati unde-i ingropam p-atatia?

Pribeagul 21-03-2010 - 09:06

din nou, dl Grosan ne-a daruit o mica bijuterie. Doar in citeva rinduri, pentru a fundamenta ce are de spus, reuseste sa ne aduca in fata o pleiada de prototipuri celebre: Trahanache, interlopii Craiovei, Monte Cristo, Goma, Plesita; si nobile ocupatii umane precum cultivarea cartofilor si horincitul. Toate acestea numai bune motive de al face semidoct, cartofor si… betiv. Dac-o mai pomenea si pe vechea si vajnica activista Marioara? (si eu nu-s sigur pe memorie), numai bine sa-i spunem ca-i si curvar.

Pacat ca bijuteria-i mica. Daca publica una mai mare ar fi avut posibilitatea sa ne spuna:

Ca organizatia-i transpartinica, ca prietenul lui Voicu-i Stoica, prietenul lui Costiniu, partenerul Costinoaicei, ca daca Iliescu l-a facut general pe Voicu, Basescu l-a facut general cu multe stele pe Oprea, ca Voicu-si ofera serviciile si lui Casuneanu….

Ca organizatia i-a creat si invins pe Iliescu, Constantinescu (care a recunoscut) si mai mult ca sigur pe Basescu.

Ca organizatia ne-a inconjurat de o „anvelopa” de protectie, zice ea, in care ne ducem trista existenta. Desi oamenii oameni din aceasta tara (obisnuiti, politicieni, ziaristi) mai reusesc sa faca cite o gaura in aceasta anvelopa, nu rusesc s-o distruga, se pare ca mai au mult de luptat.

Cine poate da o mina de ajutor este binevenit in multimea oamenilor oameni.

Daca dl Grosan face parte din aisberg… rusinica!

Caramache 21-03-2010 - 14:23

Parabola-ti are adevar numai pe jumatate.
Ioa’ este un navetist cartoforist intre Maramu’ si un blatist horincist la Restaurantul Uniunii Scribalailor Bukalezi inca din frageda tinerete, carevasazica ca cartoforistul era de june prim ilegalist dupa propria sa deklaratie olografa.
Deh, stii chestia aia cu „Putini au fost, multi au ramas !” ?

Caramache 21-03-2010 - 14:29

” Daca dl Grosan face parte din aisberg… rusinica!”
Si daca Grosan baci sufera de sindromul Eisberg? Asta ar explica ….rusinica.

Caramache 21-03-2010 - 14:47

” Ca organizatia ne-a inconjurat de o „anvelopa” de protectie, zice ea, in care ne ducem trista existenta. Desi oamenii oameni din aceasta tara (obisnuiti, politicieni, ziaristi) mai reusesc sa faca cite o gaura in aceasta anvelopa, nu rusesc s-o distruga, se pare ca mai au mult de luptat. ” Pribeagul
In loc sa fi multumit de protectia recomandata de Organizatia Mondiala a Sanatatii, nu vezi ca aia din paranteza care fac gauri se umplu de AIDS si BV?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult