Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Anastase: Ungureanu nu poate fi preşedintele PDL

Anastase: Ungureanu nu poate fi preşedintele PDL

scris de A.B.
5 afisari

Roberta Anastase consideră că ideea ca fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu să fie viitorul preşedinte al PDL este una nerealistă, având în vedere că Ungureanu nu este membru al partidului, iar alegerile au loc în interiorul formaţiunii.

anastase

foto: puterea.ro

Liderul PDL Roberta Anastase nu vede realizabilă ideea ca MRU să devină preşedintele PDL, atata timp cât nu este nici macar membru PDL. Solicitată să comenteze posibilitatea ca Mihai Răzvan Ungureanu să fie preşedintele PDL, Anastase a răspuns: „Discutăm despre o situaţie nerealistă, pentru că în momentul de faţă Mihai Răzvan Ungureanu nu este membru al PDL, iar dacă noi vorbim despre o Convenţie, vorbim despre nişte alegeri care au loc în interiorul PDL„. Preşedintele demisionar al PDL Emil Boc a anunţat, duminică seară, că la Colegiul Director al PDL s-a aprobat derogarea de vechime de la Statutul partidului pentru a candida la funcţiile de conducere, arătând că ar putea candida la Convenţia Naţională din 30 iunie toţi cei care sunt membri de partid.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult