Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Anca Boagiu a venit în scaun cu rotile la Parlament

Anca Boagiu a venit în scaun cu rotile la Parlament

scris de Ziua Veche
3 afisari

Foto Antena3Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a venit în scaun cu rotile, joi, la Parlament, unde a participat la şedinţa comună a celor două Camere pentru asumarea răspunderii Guvernului pe Legea educaţiei, ea fiind ajutată să se deplaseze de către un aghiotant.

 

Boagiu s-a deplasat cu ajutorul scaunului cu rotile în incinta Parlamentului, pe care, însă, l-a lăsat la intrarea în plen, unde a stat într-un fotoliu rezervat miniştrilor, informează Mediafax. După terminarea şedinţei, Boagiu le-a spus jurnaliştilor că a suferit o intervenţie chirurgicală la piciorul stâng, pe care îl avea protejat cu atele. “Nu m-am mai vindecat. A trebuit să fac o operaţie. A trebuit să fac o intervenţie chirurgicală. Am neglijat o problemă de sănătate care s-a terminat cu această intervenţie”, a spus Boagiu. Întrebată dacă nu îi este greu să se deplaseze la Parlament în acel scaun cu rotile, Boagiu a răspuns: “Ba da, îmi e greu, dar în acelaşi timp trebuie să îmi fac datoria”.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult