Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Andreea Paul (PDL), acuzată de plagiat. Spune că nu are emoţii

Andreea Paul (PDL), acuzată de plagiat. Spune că nu are emoţii

scris de M.A.
4 afisari

Vicepreşedintele PDL Andreea Paul a declarat că nu are nicio emoţie în legătură cu lucrarea sa de doctorat. Declaraţia vine ca urmare a unor afirmaţii apărute în presă duminică, potrivit cărora ar există suspiciuni că în lucrarea sa de doctorat ar fi plagiat.

Andreea Paul (PDL), acuzată de plagiat. Spune că nu are emoţii

Andreea Paul (PDL), acuzată de plagiat. Spune că nu are emoţii

Andreea Paul (Vass) a afirmat că a citat corect toate sursele din care s-a inspirat şi că îşi doreşte să se autosesizeze Comisia de Etică, în caz contrar va duce ea personal lucrarea acolo. „Nimeni nu spune că o teză de doctorat este orginală de la A la Z, elementele pe care le-am preluat sunt citate corect şi la subsolul paginii şi în bibliografie. Ghilimelele nu prea se folosesc în domeniul economic dacă sunt parafrazate, dar ai obligaţia să faci referire la autor, iar acele referiri le-am făcut. Dacă sunt preluate ad literam pasaje e recomandat să se pună ghilimele”, a mai spus Andreea Paul, citată de Agerpres.

„Este foarte păcat că se încearcă o astfel de diversiune pentru a acoperi adevăratul plagiat al primului ministru Victor Ponta. Nu am nicio emoţie să-mi supun teza de doctorat analizei Comisiei de Etică pentru a se adeveri adevărul, adică teza mea de doctorat nu este plagiată, este scrisă de propria mea persoană în urma a şapte ani de cercetare, teza mea de doctorat nu este plagiată, are un element de orginalitate care mă face să fiu foarte mândră de ea şi care l-a determinat pe coordonatorul meu de doctorat să-mi declare acum câteva săptămâni că a rămas cea mai bună teză pe care a coordonat-o vreme de ani buni”, a declarat, duminică, Andreea Paul, la finalul şedinţei informale a conducerii PDL.

“Un cititor al Jurnalului Naţional, pasionat de economie, la o privire superficială şI fără a dispune de un soft specializat, a semnalat în lucrarea ei (n.red. – Andreea Paul Vass) de doctorat pasaje ample asemănătoare până la identitate cu fragmente din lucrări ce n-au fost indicate în bibliografie. Cu alte cuvinte, cititorul ne-a semnalat suspiciuni de plagiat, recomandând o lectură aprofundată a lucrării de doctorat, prin lupa specialiştilor şI cu instrumente de comparare adecvate”, scrie publicaţia, în ediţia electronică.

1 comentariu

ciu 01-07-2012 - 21:28

Dictatorul Basescu nu-i deloc feriicit pentru ca stie ca va fi demis curind!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult