Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Andrei Baciu nu mai este pe lista lui Cioloş pentru Ministerul Sănătăţii

Andrei Baciu nu mai este pe lista lui Cioloş pentru Ministerul Sănătăţii

scris de A.B.
11 afisari

Dacian Cioloș a retras, duminică seară, propunerea anunțată inițial pentru Ministerul Sănătății, Andrei Baciu.

andrei baciu sexyNoua propunere a premierului desemnat este Patriciu Achimaş-Cadariu, şeful Institutului Oncologic ”Prof. Dr. Ion Chiricuţă” din Cluj-Napoca.

”În urma controverselor apărute în spaţiul public, primul ministru desemnat a decis să nu îl mai includă pe Andrei Baciu pe lista propunerilor de miniştri care va fi trimisă la Parlament în această seară (duminică seară -n.r.)”, au declarat pentru Mediafax sursele politice.

După anunţul premierului desemnat privind nominalizarea lui Andrei Baciu pentru postul de ministru al Sănătăţii, pe Facebook au început să circule fotografii în care Andrei Baciu apărea în lenjerie intimă, ca model.

De asemenea, medici şi manageri de spitale s-au declarat contrariaţi la aflarea veştii că Andrei Baciu ar putea fi ministru al Sănătăţii, motivând că acesta nu are nici pregătirea şi nici experienţa necesare pentru a conduce o instituţie publică de dimensiunea şi cu greutatea celei pentru care a fost propus, care se ocupă de întreg sistemul sanitar.

 

Patriciu Achimş-Cadariu

Patriciu Achimş-Cadariu

Dr. Patriciu Achimş-Cadariu este medic primar, supraspecializare ginecologie oncologică şi chirurgie oncologică, master în advanced oncology (Universitatea Ulm, Germania), doctor în ştiinţe medicale  are o bogată activitate profesională, didactică şi de cercetare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult