Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Andrei nu mai citeşte testamentul lui Năstase

Andrei nu mai citeşte testamentul lui Năstase

scris de A.B.
19 afisari

Andrei Năstase a anunţat că nu va face public testamentul lăsat de fostul premier înainte de a se împuşca în gât.

nastase

foto: rtv.net

Conferinţa de presă în care urma să fie citit testamentul lui Adrian Năstase nu va mai avea loc. Anunţul a fost fpcut de Andrei Năstase, fiul fostului premier, pe pagina sa de Facebook. „Dat fiind numărul foarte mare de prieteni care au dorit să participe la întâlnirea de astăzi, din faţa spitalului Floreasca, fapt care ar perturba activitatea spitalului şi a zonelor limitrofe, am decis, acum, să nu mai fac declaraţia publică anunţată. Am decis acest lucru şi pentru că, în această dimineaţă, tatăl meu mi-a interzis să dau publicităţii „testamentul lui politic”. Acesta a fost scris într-un moment în care dânsul decisese altceva. Miercuri, Dumnezeu a hotărât ca tata să rămână alături de noi şi că astăzi să-i putem spune împreună „La mulţi ani!” Vă mulţumesc!”, a scris Andrei Năstase, pe Facebook.

3 comentarii

Legionarul verde 22-06-2012 - 16:37

Aici scria unde lasa miliardele de dolari furate din contractele oneroase, in ce banci evetiene ori din insule exotice!Scria de prostia de tip Postelnicu ,datorita careia a vindut pe nimic combinatul siderurgic de la Galati unuia ce ii era ruda de singe indepartat pe ramura indiana-hindusa ,ori petrolul tarii la un pret de 10 ori mai mic cit au luat maghiarii pe benzinariile lor!Scria ca ar fii vrut sa faca Transfagarasan 2 ,Portile de fier 3 si 4 Casa boborului 2 de 260 m inaltime ,metrou in restul capitalei ,autostrada Arad -Bucuresti etc dar cum a fost ocupat cu vinatoarea si furatul nu a mai avut timp necesar pt maruntisuri asa ca istoria va consemna cu realizari tot pe mos dictator Nicolae Ceausescu ,iar el cu tatuca ilici iliescu cioaba vor fi biete clone nereusite ,specializati doar in spalare de bani!Ps de azi nu vom mai primii nici informatii din spital deoarece surorile medicale au evacuat tot palierul bombonelului ,cu indicatia ca restul amarestenilor expulzati sa incerce tratamente babesti si naturiste ,iar ele cu pacientul minune sa exerseze matematica cu abacul tip nastase numarind 24-din 24 de ore ouale sinucigasului,act cica gindit de la inceputul procesului de oarece creiere speciale….Circul continua ,traim in Rromania unde intretinerea averilor bombonelului costa 20 de mii de euro lunar pe un salar de biet bugetar cu 20 de arme in casa,faina societate ,bravos natiune !

Olteanu Constantina 22-06-2012 - 18:08

Andrei cred ca este cea mai inteleapta idee!
Sa va traiasca, fiti alaturi atat cat se mai poate, sigur Bunul Dumnezeu il va ajuta in continuare sa depaseasca cu bine aceste evenimente nedorite!

CONGO 23-06-2012 - 13:06

E mai bine asa. Sa citeasca o carte, un Marin Preda ceva, caci din testamente nu prea e nimic bun de invatat.
Si un Rebreanu e bun, ca si asa vine rascoala dupa o eventuala guvernare PSD de 1-2 ani.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult