Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Andrei Pleşu: Băsescu, “o dezamăgire ireversibilă”

Andrei Pleşu: Băsescu, “o dezamăgire ireversibilă”

scris de C.P.
45 afisari

Fostul consilier prezidenţial Andrei Pleşu critică, într-un editorial din Adevărul, ieşirile publice ale şefului statului.

“În conflict cu „poporul”, cu opozanţii politici, dar şi cu o parte a partidului din care provine, cu Rusia, cu Europa, cu unii dintre cei care i-au fost, cu bună-credinţă, apropiaţi, Traian Băsescu e în situaţia de a-şi sabota, prin comportamentul lui, toate deciziile. E singur, dar nu în varianta eroică a reformatorului radical şi neînţeles, ci în varianta cârcotaşului nărăvit, imprevizibil, neloial, ocupat toată ziua să dea cu oiştea-n gard. Iniţiativele sale, chiar când sunt pozitive, nu mai ajung să fie discutate în sine, pentru că toată lumea se opreşte la portretul rebarbativ pe care şi l-a construit an de an, prin replici deplasate, ieşiri intempestive, capricii de moment. A vrut să fie „jucător„, nu judecător de pe margine. A reuşit să fie un jucător fără judecată”, scrie Andrei Pleşu, sub titlul “O dezamăgire ireversibilă”, în Adevărul de miercuri.

3 comentarii

jan dinu 29-06-2011 - 19:02

Exilatul la Teskani …
NU face nici doi bani
Dovedit c-a complotat
Tradator – lovitura de stat !

Racolat de KGB
Asta’i PLEASKA ,domnule !
BASESCU l-a aflat ..
Shi urgent i-a tras …scuipat !

Partener cu MAGUREANU …
A primit apoi ciolanu …
La externe …la cultura …
Javra …acum latra la luna !

Jan Dinu

urbos 29-06-2011 - 19:55

Indiferent ce-ar grohai basistii, tot basisti raman. Cine nu s-a dumirit ce e cu Basescu pana in martie 2005 e un prost, cine s-a dus sa-l sustina la referendumul de demitere, e un dobitoc, cine l-a revotat e bolnav psihic, si asta e intr-adevar ireversibil.
Sa trebuiasca sa spuna Dementul ce-a spus in legatura cu regele ca ca te „dumiresti”, e comic.
Deci javrei Securiste ii trebuia un singur lucru pentru ca leprele „intelectuale” sa-i ramana vezi Doamne loiale, sa spuna ca regele e bun. Atunci, indiferent de cat rau face acest excrement uman Romaniei, indiferent de cat isi bate joc de libertate. indiferent de cat isi bate joc de democratie si de lege, aceste gunoaie, l-ar fi inaltat in slavi in continuare.
Hai sictir Plesule, tu si toate javrele ca tine. La spanzuratoare porcule!

Ciu Huhu 29-06-2011 - 20:00

Plesu la fel ca R. Feldman Alexandru sint doi diversionisti de doi bani basisti-pedelisti-portocalii, ei fac doar diversiune-gargara!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult