Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Antonescu: Are loc şi Ungureanu în PNL

Antonescu: Are loc şi Ungureanu în PNL

scris de A.B.
3 afisari

Crin Antonescu nu exclude posibilitatea unei colaborări cu premierul Ungureanu şi se declară chiar dispus să-l primească în rândurile partidului. Condiţia lui Antonescu este ca Ungureanu să se debaraseze de „anturajul nepotrivit” şi de practicile „nedemocratice”.

crin antonescu„Dacă Mihai Răzvan Ungureanu, mâine, îşi dă seama că umblă într-un anturaj nepotrivit, că face lucruri nepotrivite, nedemocratice, că are o atitudine de neacceptat pentru un intelectual cum se pretinde şi cum este, şi pleacă de acolo şi vine ca Frunzăverde şi spune că vrea să se înscrie în PNL, probabil ca va fi primit”, a declarat Antonescu la România TV.

El a subliniat că îl va lua la întrebări pe Ungureanu, pentru că altfel ar putea şi domnul Băsescu să se înscrie în PNL şi nu cred că ar fi frumos.

„Sigur că, în principiu, dreptul ăsta îl are şi nu este o ipoteză exclusă.  Dar ca domnul Mihai Răzvan Ungureanu să facă astfel de politică şi de administraţie şi să fie partener cu PNL, cât pot eu să văd pe întinsul vieţii mele, nu e posibil”, a declarat Antonescu.

Antonescu a explicat că el nu exclude să colaboreze cu nimeni în decursul timpului, dar „întotdeauna de pe principiile şi de pe bazele de pe care vorbim acum”.

„Ceea ce exclud este să colaborez, până în 2016 cel puţin, cu domnul Mihai Răzvan Ungureanu în calitatea sa de reprezentant al lui lui Traian Băsescu, al SIE sau al vreunei altei formaţiuni politice, dacă îşi face. Asta exclud cu totul”, a spus liderul PNL

Antonescu a adăugat  că USL are nişte angajamente politice, pe care le va aplica în cazul în care va câştiga alegerile, iar „asta înseamnă un calendar şi un angajament în care nu încap alţii”. „În al doilea rând, e foarte greu de crezut Ungureanu va putea face vreodată politică de pe principii şi cu mijlocace compatibile cu ale mele”, a completat Antonescu.

5 comentarii

urbos 06-04-2012 - 17:19

Titlu imbecil.

* 07-04-2012 - 18:49

Dar cu adresabilitate la poporul roman

inteleptul 07-04-2012 - 17:00

SI EU AS TRECE IN PNL DACA ESTE PRESEDINTE MIHAI RAZVAN UNGUREANU . OMUL SFINTESTE LOCUL .

Valeriu 08-04-2012 - 13:55

Domnule Antonescu ! Ce fel de politica,mai este si aceasta,daca vreti sa-l introduceti si pe „iuda” in PNL ? Sunteti de-a dreptul penibil…

MI-5 08-04-2012 - 14:22

Cine a vazut/auzit in direct povestea cu MRU, stie ca a fost spusa la „misto”…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult