Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Antonescu: Aştept o clarificare de la domnul Chiliman

Antonescu: Aştept o clarificare de la domnul Chiliman

scris de A.B.
5 afisari

Crin Antonescu speră ca primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, să nu îşi dea demisia din partid, pentru că nu are un motiv şi aşteaptă o clarificare din partea acestuia pe acest subiect.

crin antonescu pnl„În orice partid serios, deci şi în PNL, o decizie o dată luată (…) se respectă, nu se mediază, nici măcar cu domnul Quintus sau cu domnul Ionel Brătianu, dacă ar apărea prin spiritism. Este o decizie care s-a luat şi se respectă. Sper ca domnul Chiliman să nu îşi dea demisia pentru că nu are de ce”, a declarat Crin Antonescu la Realitatea TV.

Potrivit liderului PNL, nu a fost pusă în discuţie niciodată candidatura lui Andrei Chiliman la primăria Sectorului 1.

Antonescu a arătat că nu a răspuns la niciuna dintre afirmaţiile făcute de Andrei Chiliman la adresa sa, după decizia luată luni de conducerea PNL. Antonescu a subliniat însă că declaraţiile lui Chiliman sunt violente, nepermise, inacceptabile într-un partid aflat în campanie electorală.

„Eu aştept de la domnul Chiliman, şi nu aştept eu ci partidul, o clarificare. Deci, ipoteza asta a demisiei sper că a fost o vorbă spusă la mânie, (…) indiferent cu cine s-ar consulta, cu seniorii, cu vecinii, cu familia”, a mai declarat Crin Antonescu.

12 comentarii

BULA 13-04-2012 - 13:03

O sa-i iasa pe nas infumurarea lui Antonescu, dupa ce va pierde alegerile.

Ciu Huhu 13-04-2012 - 13:57

Te plateste bine PDL-ul?

BULA 13-04-2012 - 14:01

Tot tampit ai ramas. Nu te mai vindeci de prostie, nici cu medicamente straine.

Ciu Huhu 13-04-2012 - 15:19

Comentariile tale spun ca tu esti adevaratul timpit vindutule la PDL, nu io!

urbos 13-04-2012 - 15:36

Dementul Bula nu e nimic, e doar incredibil de cretin.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 13-04-2012 - 13:28

Nici nu a ajuns porumbacu la sacul de malai, si a si inceput sa-si elimine (nu adversari) ci pe cele putine reale valori care au dovedit zi de zi credinta in spiritul liberal. Desigur fostului turnator porumbacu , astfel de caractere nu pot sa-i convina, si desi a dat-o la intors, Antonescu si-a semnat DEMISIA , care sigur nu va intarzia. Din daravela asta nici PSD -ul nu il va putea feri, desii a pus LIBERALII la strapontina fostilor COMUNISTI , halal porumbac!

tomi 13-04-2012 - 14:55

Cu multă stimă şi respect,din tot sufletul urez UN PASTE FERICIT SI SARBATOAREA PRIMAVERII SFINTE tuturor prietenilor de pe forum, forumişti,redactori şi jurnalişti,tuturor multă sănătate,realizări şi bucurii.Mai adaug o urare pentru noi toţi: ROMANIA,MULT NOROC SI INDEPENDENTA, SINGURUL TAU CONDUCATOR SA FIE POPORUL ROMAN.
tomi

Ciu Huhu 13-04-2012 - 15:16

Ce stima si ce respect de la tine Tomi sarpe otravitor, NIMENI NU VREA VENINUL TAU OVREIESC EXTREM DE OTRAVITOR!!!!!

tomi 13-04-2012 - 15:27

Ciu ciu tu esti un fel de parazit retard care mai are nevoie de 1000 de ani sa se dezvolte la faza de om dar surprizele pot fi mari si in acea perioada de dezvoltare poti deveni si un cimpanzeu reusit.
tomi

DXN 13-04-2012 - 19:43

1. Sunt onorat de aprecieri, dar nu cred ca la merit!
2. Inteleg si eu tonul, viclesugul, reactiile, asteptarile, jocul, eseurile si tacticile abordate. Ele definesc strategia oamenilor destepti si capacitatea lor nelimitata de a afla cat mai multe date, de a la imbina si de a le sintetiza pentru ca investigatia sa devina eficace (sacaitoare pentru investigat si eficienta pentru investigator).
3. Exercitiul care il facem cu primatele (Ciocumic, Cretinosu’, Tur-Curbosul, dENISUL) releva o reala inferioritate a acestora, din care cauza nu pot sa le mai permit sa-si verse permanent laturile si apoi sa-si ridice fustele FARA CA SA LE-O TRAG!
4. In prezent cei doi sunt fosti militari lasi, , cu grade de cel mult plutonier(?) , locuiesc in zona de sud (Craiova, Plenita, …), AU TIMP BERECHET LA DISPOZITIE, Curbos este fost turnator/sursa CLAR!, Penisul/degetul fara unghie/ digital este un fost pseudo informatician, care nu stie ca FORTRAN=formule+translator, poate ca amandoi au ceva in realitate din BULA!

Ciu Huhu 14-04-2012 - 12:26

Bravo evreule DXN, sti ca murdaresti cu noroi pe cei ce va critica pe voi evreii!
Daca ati fi sfinti nu ar avea ce critica, dar voi sinteti mari lichele hoate!

dxn 14-04-2012 - 15:15

Mii de scuze!
.
🙁

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult