Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Antonescu: Avem nevoie cât mai repede de alegeri

Antonescu: Avem nevoie cât mai repede de alegeri

scris de A.B.
2 afisari

Crin Antonescu consideră că România are nevoie cât mai repede de alegeri, de verdictul alegătorilor, de un Parlament care să fie expresia de necontestat a voinţei alegătorilor, probabil cu o majoritate solidă.

antonescu

foto: dcnews.ro

Liderul PNL a dat asigurări căl susţine ideea partenerilor de coaliţie privind devansarea desfăşurării alegerilor parlamentare. “Este o propunere înţeleaptă. E o propunere bună, o susţin. Am mai spus: cu cât mai repede, cu atât mai bine. PNL susţine această intenţie”, a spus pentru Agerpres Crin Antonescu. Potrivit liderului PNL, premierul Victor Ponta a exprimat o voinţă politică şi a făcut o propunere politică în ceea ce priveşte organizarea alegerilor în luna octombrie. “În politică trebuie să ştii ce vrei să faci, după aceea să vezi dacă e constituţional sau nu. Dacă nu e constituţional, nu faci, dacă găseşti posibilităţi constituţionale, o faci. Deocamdată e vorba de un acord pe care Victor Ponta l-a propus la solicitarea şi la propunerea şi altor partide. Noi, liberalii, susţinem organizarea de alegeri în luna octombrie, a subliniat Antonescu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult