Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Antonescu: Băsescu, complicele premierului Ungariei într-un joc periculos

Antonescu: Băsescu, complicele premierului Ungariei într-un joc periculos

scris de A.B.
5 afisari

Crin Antonescu susţine că preşedintele Traian Băsescu este complicele premierului Ungariei, Viktor Orban, într-un joc extrem de periculos în interiorul comunităţii maghiare din România şi de aceea nu avea cum să ia o poziţie fermă faţă de declaraţiile lui Kover Laszlo. 

antonescu

foto: www2.e-reporter.ro

Liderul PNL îl acuză pe Traian Băsescu de jocuri politice murdare si periculoase. „Traian Băsescu, complicele lui  Viktor Orban, premierul Ungariei, într-un joc extrem de periculos în interiorul comunităţii maghiare din România, nu avea cum să ia poziţie fermă într-o asemenea situaţie”, a  declarat Crin Antonescu, referindu-se la atitudinea preşedintelui Parlamentului Ungariei, faţă de autorităţile de la Bucureşti. Eu înţeleg că dacă eşti preşedinte jucător eşti până la capăt. Se pare că domnul Băsescu nu ştie să fie jucător decât unde nu-i permite Constituţia şi acolo unde i-ar cere-o dă bir cu fugiţii, a completat Antonescu, subliniind că Executivul României a acţionat prompt şi corect, pe tonalitatea potrivită, nu a avut o suprareacţie, a fost o atitudine fermă faţă de episodul Nyiro Jozsef.

3 comentarii

Ciu Huhu 07-06-2012 - 10:37

La totala lipsa de caracter si de scrupule a dictatorului Basescu nu-i de mirare ca face jocuri periculoase cu extremistul V. Orban!

Paul din Ohio 07-06-2012 - 16:54

Pentru mine cel putin, complicitatea Ba’secu-Orban nu e de mirare. Ei sunt cai troieni ai Rusiei KGBiste in UE.

Ciu Huhu 07-06-2012 - 17:03

Ei sint cai troieni ai Jida nimii, Finantei Mondiale!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult