Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Antonescu candideaza la Congresul PNL din 5-7 martie

Antonescu candideaza la Congresul PNL din 5-7 martie

scris de Ziua Veche
3 afisari

Liberalii adunati la Poiana Brasov au stabilit, in cadrul Consiliului National Executiv, sa convoace Congresul extraordinar al partidului la inceptul lunii martie. Crin Antonesu a declarat ca acesta va avea loc intre 5 si 7 martie, iar el va candida pentru functia de presedinte. Presedintele PNL a adaugat, citat de Hotnews, ca „pana acum nu s-au anuntat si alte candidaturi”.




 Sambata dimineata, in cadrul sedintei Ligii Alesilor Locali liberali, Antonescu a lansat ideea ca PNL poate fi cea mai mare forta politica din Romania. „Spun astazi ca putem fi un partid de peste 30%”, a afirmat Antonescu, desi el n-a reusit sa obtina la alegerile din noiembrie 2009 decat 20% din voturi, rezultat pe l-a pus pe seama conditiilor „vitrege”  de anul trecut. Crin si-a nuantat si pozitia cu privirea la putere: Trebuie sa fim un partid care sa devina capabil sa castige alegerile din 2012, dar si un partid care sa fie gata sa intre si maine la guvernare daca exista conditiile ca putem face ceva”.

In paralel, intr-o alta locatie din Poiana, Emil Boc declara sambata ca PD-L a decis sa promoveze politica usilor deschise ”pentru toti cei care au competenta si profesionalism”. „Marea problema a PD-L este acum cum poate asigura dezvoltarea Romaniei”, a spus premierul la sedinta Colegiului Director al paritidului, scrie sursa citata.

 

 

0 comentariu

Cosor 22-02-2010 - 20:00

Bai, nene, asta e asa de veche ca m-a dat afara de la gradinita cu stirea asta. Se vorbeste de cel putin trei ani de ea…Poate gasiti si voi ceva mai nou ca m-am saturat sa citesc stiri care s-au imputit de vechi de sunt…Ah, uitasem ca voi va numiti Ziua VECHE :))

Mara 23-02-2010 - 14:38

Bine mai Comaroni ca ati dat si voi stirea asta, dar cu virgule intre subiect si predicat. Te oftici? Mai invatati din condeiul oamenilor astora ca aveti ce. Ei au dat materialul asta, pentru ca din al vostru nu se intelegea mai nimic. Trebuia sa faci decdriptare de text. Bun si online-ul asta la ceva.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult