Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Antonescu confirmă: PSD și PNL, pe liste separate la europarlamentare

Antonescu confirmă: PSD și PNL, pe liste separate la europarlamentare

scris de C.S.
13 afisari

Crin Antonescu a confirmat decizia PNL și PSD de a merge pe liste separate la alegerile europarlamentare din această primăvară, susținând că în ședința USL de duminică nu s-a discutat despre acest subiect.

Liderul PNL confirmă ipoteza listelor separate la europarlamentare.

„Noi, aseară, am discutat despre proiectele legislative, despre CSAT, nu am discutat nimic despre așa ceva. Am văzut și eu astăzi în ziare. (…) Ieri a apărut știrea „s-au hotărât să meargă pe liste comune și probabil azi dezbaterile”. Nu am discutat așa ceva”, a spus Crin Antonescu la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă listele comune i-ar fi avantajat pe liberali, el a afirmat că în această situație și PSD, și PNL „strict aritmetic ar pierde câte ceva”.

„Ar scoate poate cu un europarlamentar mai puțin, ar rata prilejul PSD pe zona sa, PNL pe zona sa de a demonstra o forță electorală. Astea sunt dezavantajele, există alte avantaje. Nu există decât deciziile în vigoare și în PSD și în PNL de a merge pe liste separate„, a explicat Crin Antonescu.

Liderul PNL a precizat că vineri, în ședința Biroului Politic și la Delegația Permanentă a partidului, liberalii vor face cel puțin o nominalizare pentru MAI.

„Vom face evident cel puțin o nominalizare pentru MAI. Vom discuta în general activitatea guvernamentală, ar putea fi mai multe schimbări de miniștri, ar putea fi numai aceasta”, a spus Antonescu.

Întrebat dacă liberalii sunt nemulțumiți de cum acționează miniștrii PNL, el a răspuns: „Câtă vreme sunt în funcții, înseamnă că partidul care îi susține acolo, primul ministru sunt mulțumiți de activitatea lor”.

4 comentarii

Den Siao Pin 04-02-2014 - 16:22

Propun o initiativa legislativa> articol unic> Nici un cetatean al Romaniei fara carnet de partid nu are VOIE sa mearga la vot la europarlamentare. Toti membrii de partid cu carnet care nu merg la vot sunt trimisi la parnaie. Dupa vot, toti votantii si alesii sunt trimisi la Canalul Buzau-Bucuresti-Dunare!

pathfinder 04-02-2014 - 17:40

Sunt de acord!

digital 04-02-2014 - 18:30

așa e găozule-finder, se vede că ai nevoie de un dikta-kior !

UnUL 04-02-2014 - 18:21

Excelentă propunere.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult