Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Antonescu: Corneliu Dobriţoiu, posibil ministru la Apărare

Antonescu: Corneliu Dobriţoiu, posibil ministru la Apărare

scris de M.A.
0 afisari

Mircea Diaconu şi Corneliu Dobriţoiu ar putea fi nominalizaţi la Cultură şi, respectiv, Apărare, în Cabinetul Ponta, a declarat Crina Antonescu vineri seară.

Corneliu Dobritoiu

Întrebat dacă poate confirma numele lui Corneliu Dobriţoiu şi al lui Diaconu pentru Apărare şi, respectiv, Cultură, în Cabinetul condus de actualul premier desemnat, Victor Ponta, Antonescu a răspuns afirmativ la Realitatea TV: „Da, confirm”.

El a precizat însă că USL va lua o decizie în zilele următoare în legătură cu numele miniştrilor Cabinetului, menţionând că se lucrează la programul de guvernare.

Foşti miniştri precum Ilie Sârbu, Mariana Câmpeanu, Ioan Rus, Andrei Marga şi persoane care ar prelua pentru prima dată portofolii, precum Liviu Voinea, Titus Corlăţean, Relu Fenechiu, Corneliu Dobriţoiu, Mircea Diaconu, dar şi Varujan Pambuccian sunt variante vehiculate pentru Cabinetul Ponta.

2 comentarii

Prof.Gh.C.Dinulescu-Campina 01-05-2012 - 14:18

Domnule general,

Daca veti fi ministru al Apararii luati masuri ca bugetul ministerului sa plateasca „pensiile de serviciu” pentru ca acestea sa nu mai afecteze Fondul de pensii. Daca pensiile militare pot fi considerate venituri si deci pot fi supuse contributiilor si impozitului, cele ale muncitorilor care au contribuit la fond, nu sunt venituri ci DATORII ale statului si deci trebuie absolvite de orice retinere. In acest mod, si noi „civilii” vom putea primi pensii ce pot fi majorate si nu vor mai fi de 5-6 ori mai mici decat cele militare; militarii nu se vor mai simti vinovati si nu vor mai ascunde cuantumul pensiilor lor.

Nongshtrom 01-05-2012 - 14:38

Domnule profesor, cum de i-ati permis acestui pedofil de Ponta sa vina in mijlocul manifestantilor, fara sa nu-l linshatipentru cite mizerii a facut poporului roman, javrele lui de la psd? Pe asta nici un roman nu are voie sa-l primeasca in mijlocul lor decit ca sa-l calce in picioare. pe el si pe toate javrele de la pnl si pdl.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult