Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Antonescu: De ce nu plecaţi singur, domnule premier?

Antonescu: De ce nu plecaţi singur, domnule premier?

scris de A.B.
4 afisari

Crin Antonescu, liderul PNL, şi-a început discursul în faţa parlamentarilor prin a-l critica pe Mihai-Răzvan Ungureanu, pe care l-a îndemnat să plece singur de la conducerea Guvernului.

crin antonescuIronic, Antonescu, i-a atras atenţia premierului că în timpul discursului au fost în sală 20 de susţinători răzleţi.

Trecând apoi la lucruri mai serioase, Antonescu i-a avertizat, din plenul Parlamentului, pe deputaţii reprezentând minorităţile naţionale, că nu au dreptul să se ascundă şi să nu participe la votul care va decide soarta a 20 milioane de români, transmiţându-le că dacă se ascund azi, nu îi va mai căuta nimeni şi că demisionează definitiv din condiţia de parlamentari.

„România a fost şi este neînchipuit de generoasă atunci când acordă oricărui reprezentant de minoritate etnică dreptul de a reprezenta întreaga naţiune română ca parlamentar. Aveţi toate aceste drepturi, aţi fost respectaţi şi ascultaţi de toate majorităţile, de toate guvernele. Azi, nu USL, nu PNL sau PSD au nevoie de dvs”, a spus Antonescu.

El a cerut monorităţilor să-şi arate muţumirea faţă de ţara noastră, participând la vot.

“Azi, România care v-a învestit cu acest mandat vă cheamă, limba română vă cere s-o ajutaţi. Vă cerem să inţelegeţi că aveţi toate drepturile în această ţară, dar nu aveţi un singur drept: să hotărâţi soarta a 20 milioane de români, atunci când aveţi conditii bune de la guvernare. Nu aveti voie să vă ascundeti. Dacă vă ascundeţi azi, nu vă va mai căuta nimeni. Azi, cei care nu exercitaţi votul, demisionaţi definitiv din condiţia de parlamentar român”, le-a spus liberalul Crin Antonescu reprezentanţilor minorităţilor în Parlament.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult