Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Antonescu: Demisia lui Dugulescu din PDL, un mare câştig pentru PNL

Antonescu: Demisia lui Dugulescu din PDL, un mare câştig pentru PNL

scris de A.B.
10 afisari

Preşedintele PNL Crin Antonescu îi primeşte cu braţele deschise pe toţi fugarii din PDL. El a declarat că venirea în partid a lui Marius Dugulescu este pentru PNL un câştig mai mare decât cel simplu, banal, aritmetic sau un vot pentru o moţiune de cenzură.

crin antonescu

foto: puterea.ro

Pentru a-l întâmpina cum se cuvine pe noul venit în partidul pe care îl conduce, Antonescu a dat fuga la Timişoara.

„Sunt aici, astăzi, pentru a-l întâmpina, împreună cu domnul preşedinte Robu şi conducerea PNL din Timişoara, pe noul nostru coleg, pe Marius Dugulescu. Am fost bucuros la aflarea deciziei sale. Deşi exista un alt program pentru astăzi, am dorit să împărtăşim acest moment cu toţii. E un om cu o imagine personală şi, cred, a celor mai mulţi dintre timişorenii care l-au votat”, a spus liderul PNL.

Nu i se poate reproşa corupţie, trafic de interese, demagogie şi înşelarea oamenilor. Este un câştig din partea PNL, un caştig mai mare decât cel simplu, banal, aritmetic sau un vot pentru o moţiune de cenzură, a completat Antonescu.

Liberalul a ţinut să sublinieze că nu au fost negocieri în legătură cu trecerea lui Dugulescu la PNL. „Nu am avut negocieri. Nu au venit dânşii şi au întrebat «Ce ne daţi, ce ne garantaţi?». Oamenii au luat o hotărâre, am decis că mergem împreună fără condiţii, fără negocieri”, a spus, pentru Mediafax, Crin Antonescu.

Frunzăverde: Ca şi mine, deputatul Dugulescu a decis că nu se mai poate în PDL

Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde apreciat, comentând trecerea lui Marius Dugulescu de la PDL la PNL, că, la fel ca în cazul său, deputatul a decis că nu se mai poate continua în PDL.

“Poate că domnul Dugulescu nu a avut anvergura să facă acest lucru. A avut vreun ecou? Apropo de moralişti, de ce au trecut cu vederea o conferinţă de-a mea din noiembrie. Am crezut că se mai poate acţiona de acolo conform credinţei noastre. Am candidat pentru prim-vicepreşedinte în mai anul trecut”, spus Frunzăverde.

El a recunoscut că a candidat pentru că a crezut că o nouă conducere poate rezolva problemele.

“E partidul meu de 22 de ani, sunt singurul care a câştigat toate alegerile din 1996 începând. Atunci, într-o dezbatere internă de acolo, am crezut că se poate. Aşa şi domnul deputat, a decis că nu se mai poate”, a adăugat, supărat, Frunzăverde.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult