Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Antonescu despre 2013 şi suspendarea preşedintelui

Antonescu despre 2013 şi suspendarea preşedintelui

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a discutat în cadrul unei conferinţe de presă de sâmbătă despre priorităţile pentru 2013 şi suspendarea lui Traian Băsescu.

Antonescu despre 2013 şi suspendarea preşedintelui

Crin Antonescu a anunţat că Partidul Naţional Liberal are drept prioritate pentru 2013 buna guvernare a României şi un proiect de reconstrucţie majoră economică, politică şi instituţională în societatea românească. Acesta a precizat, conform Agerpres, „Aşteptăm şi suntem pregătiţi să facem tot ceea ce ne revine în responsabilitate şi tot ce ne stă în puteri pentru ca România să fie guvernată altfel, să fie guvernată corect, să fie guvernată eficient. Aceasta este o aşteptare a întregii societăţi. Practic, proiectul pe care l-am numit ‘România puternică’ înseamnă un proiect de reconstrucţie majoră economică, politică, instituţională, comportamentală în societatea românească şi în viaţa politică românească”. Astfel, Liderul PNL speră ca proiectul de buget pe 2013 să dea şansa relansării economice a României şi a amintit de amplul proiect de reorganizare a statului.

În cadrul acestei conferinţe de presă de sâmbătă, liderul PNL a spus că „Nimeni nu a vorbit în PNL despre suspendarea preşedintelui de la momentul învestirii Guvernului”, adăugând râzând că „Suspendarea nu se poate face împotriva unui om care se dă cu sania, nimeni nu este absurd”. Potrivit mediafax, Crin Antonescu a afirmat în cadrul aceleiaşi conferinţe că în 2013 îşi doreşte o relaţie corectă cu instituţia prezidenţială.

Antonescu a menţionat că s-a vorbit despre suspendare în momentul de final al campaniei electorale, când preşedintele Băsescu „afirma răspicat” că nu îl va nominaliza pe Ponta premier chiar dacă USL câştigă alegerile. Traian Băsescu anunţase pe 23 decembrie, la Predeal, de pe snowmobil, că în ceea ce priveşte „grijile” noului an acestea nu mai sunt la el, ci la Guvern şi la majoritatea parlamentară, precizând că, dacă se uită la programul de guvernare al USL, va fi un an „formidabil”.

35 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-12-2012 - 15:35

Crino Linu ar trebui sa vada fara ochelarii de cal al politicienilor , diferenta enorma dintre mizeria si foametea care bantuie in ROMANIA, si LUXUL EXORBITANT afisat de PIAZA REA si ACOLITI ! AFLATI pe tobogan ! Nimeni nu va ales sa faceti cardasie cu basesti ! NIMenn I !TREZESTE te CRINULE !

ciufulici 29-12-2012 - 16:51

Cum sa se trezeasca bre, pai are asta chiar zeci si sute de milioane?
Inca nu, niste masini si o casa sau doua.
Deci trebuie sa faca cardasie, pai altfel cum sa se mai intremeze?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-12-2012 - 15:49

CARDASIA HOTZILOR sau coabitarea :,,Fratia hotilor. Acum ne avertizeaza cat de greu va fi in 2013. De ce sa nu fie greu pentru averile lui basescu, udrea, cocos, videanu, flutur, toader, falca, …? Nu de acolo trebuiesc recuperati banii furati? Acum sunt cu pepenii in caruta si ne dau cu flit. Nimeni nu va raspunde pentru zecile de miliarde de euro imprumutate si topite de ei? Vor „coabita” intre ei iar noi vom plati? Asa se pare. Noi am votat nu pentru linistea hotilor ci din contra pentru pedepsirea lor. Banii pe care i-au dat pensionarilor si bugetarilor inapoi i-a topit deja inflatia…,,

ciufulici 29-12-2012 - 16:21

Diferenta esentiala intre crin, basescu, ponta si gastile lor este cum isi tin freza, mai linsa ca a lui crin, mai tunsa ca a lui ponta sau mai lipsa ca a lui basescu. La jmanglitoare, insa, diferenta este la posete.

ValVerde 29-12-2012 - 16:59

🙂

De unde se vede ca frizerii fac legea in Romania.

ciufulici 29-12-2012 - 17:19

Din frizeri au coborat in vremuri de demult spiterii si dentistii, iar mai spre vremurile noartre chirurgii esteticieni care i-au turnat buzele alea lui Eba, ca sa vorbeasca inteligent, si iata, s-a ajuns deputat european!
Chiar mai respectata decat Becali, care a trebuit sa fuga.

ValVerde 29-12-2012 - 17:21

Becali nu crede in stiinta.
El s-a rugat lui Dumnezeu sa-i dea buze groase ca sa fie elocvent, dar cum s-a rugat cu buzele lui subtiri, dumnezeu nu l-a ascultat.

ciufulici 29-12-2012 - 17:26

Vad ca Dumnezeu a facut minuni mari pe forum, cine stie cate jdemii de matanii facura si parintele Dragomir si arhimandritul Batca.

Cercul 29-12-2012 - 19:53

ciufulici rusesc, farmacistii si dentistii au profesiuni legate de sanatate nu de estetica.

UnUL 30-12-2012 - 18:47

Videanu are o vila la Snagov de citeva milioane de euro. Se banuieste ca Videanu ar fi furat. Dar vile, case, blocuri, hoteluri, de valori mult mai mari, au si Nas7case, Felix, Patriciu, Robert Negoita, Rusanu etc. Despre cei din USL se stie precis ca au furat, impotriva lor exista mii de dovezi zdrobitoare, sute de dosare penale grele si zeci de procese penale pe rol.
Daca P D L -ul a fost sanctionat la alegeri pentru banuiala de coruptie, de ce nu a fost sanctionat si usl pentru certitudinea de mare coruptie ? Pentru ca alegatorii au fost indobitociti ani de zile de propaganda nerusinata a infractorilor din usl.

neacsum 29-12-2012 - 15:51

Foameaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

ciufulici 29-12-2012 - 16:45

Ma uitai la India, e scandal mare, ce mai.
Iar ai nostri violeaza Constitutia pe toate partile.

ValVerde 29-12-2012 - 17:02

Da, dar Constitutia o cere singura!

Ca se imbraca sexy, misca soldurile si bate din gene.
In plus, noi ne ghidam dupa Biblie, unde femeia a iesit din coasta barbatului si e proprietatea lui.

Dar trebuie s-o iubim ! Chiar si unilateral, daca n-are chef sau o doare capul.

ciufulici 29-12-2012 - 17:10

Poate nu ar fi rau sa-i prinda indienii un pic si pe tomi si urbos, nu cred ca am sa prea protestez, dar imi rezerv dreptul de „ne mai gandim, vom mai vedea”.

ValVerde 29-12-2012 - 17:16

Cine dracu’ sa-i vrea pe astia ???
Or fi indienii statuti, dar extrag mai multa placere daca violeaza un sacal rapciugos decit pe trogloditii astia.

Ca doar n-or sa-i violeze pentru placerea noastra. (Hmm..ar fi o idee…crezi ca vor s-o faca contra cost ?)

ciufulici 29-12-2012 - 17:21

Ar fi cazu sa ne faca un mic cadou, ca doar indo-europeni suntem!

urbos 29-12-2012 - 19:46

Umor intre muyeri nefutute…
Doamne Dumnezeule!

ValVerde 29-12-2012 - 21:11

Indienii sint ultima ta speranta.

tomi 29-12-2012 - 21:45

@urbos
29-12-2012 at 19:46

daca taceai intelept ramineai, sau daca vrei versiunea doi daca nu te bagai ieseai uscat, asa du-te si te sterge daca ai un prosop in casa.

urbos 29-12-2012 - 22:11

Vaco, tu scrii si dupa aia razi singura, este?
Doamne in ce hal de proasta esti.

urbos 29-12-2012 - 22:11

Sobolanel, te-ai bagat si tu in cautare de aliati? Hahahaha.

vida clara 30-12-2012 - 11:33

Ai vostri, da. Si nu de azi, de ieri de azi ci de cand suntem.
Doar ca unii dintre noi, nascuti in jug, au luat conditia asta drept „conditie
umana”.
Intre „comunisti” si partea opusa acestei extreme „anti-declaratii-
comunisti diferenta era aceeasi ca intre „negativul” si „pozitivul”
unui „film”.
Diferenta intre Iliescu si Coposu au fost in fapt asemanari.
Primul vroia sa se inchine unui „rege” caruia sa-i spuna
„presedinte pe viata” iar celalalt unui „presedinte pe viata”
caruia sa-i spuna „rege”.
CDR versus actualul pnl si fdsn versus psd au sfarsit prin
„pupat piata independetei” pentru ca isi dau seama ca pot
ajunge le un compromis, facand din cele doua fete ale icoanei,
una. Acum, in vremea lui adobe-fotoshop, merge.

Stefan Caliga 29-12-2012 - 16:34

Are si dl. Crin Antonescu o idee fixa!
Oamenii cu idei fixe sunt periculosi si de aceea trebuie izolati in mod eficient.
Ghinionul dlui Crin este ca romanii sunt destepti si au invatat cum sa voteze. Si din aceasta cauza PNL devine din ce in ce mai mult un „partid de buzunar” si va ajunge pe langa cavoul PNTCD. Mormantul lui insa va fi saracacios cu cruce de len putezit la capatai.
Sic transit gloria… liberalis!

ciufulici 29-12-2012 - 16:48

Draga Caligula, reporterii au o idee fixa, caci daca citesti atent zice „a discutat în cadrul unei conferinţe de presă”…. Deci, l-au intrebat tot despre aia.

ciufulici 29-12-2012 - 16:56

Imi pun toate sperantele in Becali, si poate vine si Tribunul la liberali sa il ajute, pentru ca domnul Antonescu sa aiba consilieri de nadejde.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-12-2012 - 17:57

…,,ciufu.tuLEE, daca intradevar i-ti pui sperante in VC Tudor si cio ben Pipera, esti un tytan al gandiri! Esti NEC PLUS ULTRA! aruncate in …haizla luandu-l si pe scrupulosul din OREGON , alla\ cu sesturile !

jan dinu 29-12-2012 - 19:04

— EU zic ca — :
BoBoru ruMano sa se inscrie in Partidu PoPoului
lu DiaconEscu … shi toata Beserica ORDodoxilor va fi alaturi
pina la sfirshitul veaCurilor ….
JD-USA

ValVerde 29-12-2012 - 23:46

Mamam lu’ urbos !!! Maamaaa lui urboos !!!!

Uite tanti, sa stiti ca urbos iar a tras chiulu’ de la ore si a zis doamna ca o sa-l lase repetent si anul asta…

Si sa mai stiti ca urbos era pe maidan in spatele scolii cind a venit tomi si se umfla in pene ca i-a venit lui un unchi din Izraet (el zice Tara Sfinta, urbos zice Tara Scirba) si unchiul asta i-a adus lui doua sau trei pachete de guma de mestecat si tomi se plimba in sus si-n jos si facea baloane si intindea de ciunga ca sa ne faca noua in ciuda.

Si urbos s-a tot rugat de el sa-i dea si lui ciunga s-o mestece un pic, ca i-o da inapoi. Da’ tomi n-a vrut si pina la urma urbos a zis ca ii da cinci capace de bere „butoias” si il lasa sa-i dea o palma daca poate si el sa mestece guma trei minute. Tomi a zis bine, si dupa ce a luat capacele i-a dat guma din gura lu’ urbos si cind sa-i dea palma, urbos a fugit si a inceput sa scoata limba la tramvaie pina s-a dat jos un nenea vatmanu’ si l-a alergat pe urbos pina la gardu’ scolii si i-a dat o scatoalca zdravana dupa ceafa, tocmai cind sarea urbos gardu’. Dar s-a sculat de pe jos din partea cealalta si tipa „Sic ca nu ma doare, …sic ca nu ma doare”

Pe urma a venit tomi sa-i ceara ciunga inapoi ca urbos n-a stat sa ia palma, dar urbos a zis ca palma vatmanului se pune si oricum n-o mai are ca a inghitit-o. Si a deschis gura sa-i arate. L-a cautat tomi si sub limba si-n ceru’ gurii, n-a gasit-o si a plecat plingind acasa.

Dar sa stiti ca eu l-am vazut pe urbos ca n-a inghitit ciunga, ci a lipit-o dupa ureche. Cind i-am zis ca-i spun lu’ tomi, a zis ca ma lasa si pe mine s-o mestec un pic, daca nu-l pirasc.

Eu n-am vrut s-o mestec ca am vazut ca urbos e murdar dupa urechi si cind am zis ca nu, a inceput sa arunce cu bulgari de pamint dupa mine.
Am dat si eu cu un cataroi, da’ doar asa, sa-l sperii. N-am vrut sa-l lovesc.
Si sa stiti ca vinataia de pe spate o are cind a cazut de pe gard.

Si v-am spus toate astea ca si urbos s-a dus la mine acasa sa ma pirasca ca dau cu pietre si sa mai stiti ca daca vine urbos acasa mestecind ciunga, nu e ciunga lui, e a lui tomi si ar fi frumos sa i-o dati inapoi.

Huhu Ciu 29-12-2012 - 23:51

Pai, io ii zizei, pai nu-i zisei io?, lu varu Suca, bai! stai asa sa vezi! parca vad un articol de-al lui nea Marin, da unu asa, de-mpusca mia de comentarii, trantit chiar acu in ajun de Anu Nou, asa ii zisai!
Da Doamne!

Huhu Ciu 29-12-2012 - 23:53

Doar daca domn Batca fnu acu ceva intre timp, ca nu-l vazui, nu-l vazui cam de multa vreme., si ii fura 500 ca popa, ca popa ii fura!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-12-2012 - 23:54

Bine ma Peer ….. … ,vezica potzi! Norocu tau, am lasat mopul jos, dupa mardeala de aseara, te menajez !

ciufulici 30-12-2012 - 00:48

HUO urbos!
Ptiu!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-12-2012 - 00:22

@ Ceata lui Pitzi GOI, gata ma h,loaitrelor! Numai …atatica ,maH!

ciufulici 30-12-2012 - 00:49

HUO tiganu lord-de-poola-calului!
Ptiu!

ciufulici 30-12-2012 - 00:53

Am o presintire ca o sa ma taie moderatoru, ca s-au dat dreak, cica vor forum curat!
trebuia sa zic si io mataforiceste „pugi sula” poate?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult