Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Antonescu despre PDL: Se poate şi mai rău

Antonescu despre PDL: Se poate şi mai rău

scris de M.A.
4 afisari

Întrebat ce înseamnă mai rău pentru Traian Băsescu, Crin Antonescu a răspuns: „Veţi vedea la toamnă!”. Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat luni de jurnalişti ce părere are despre rezultatul alegerilor, replica sa fiind: „Ferească Dumnezeu de mai rău!”.

crin antonescu

Antonescu despre PDL: Se poate şi mai rău

Crin Antonescu a subliniat că şeful statului s-a referit la PDL. În plus, el a susţinut că în contextul noii legi electorale USL va lua chiar mai mult de 70% din voturi la alegerile legislative, afirmând că „nu va fi sufocată nici opoziţia parlamentară, nici cea extraparlamentară”. „Se poate mai rău şi nu-i va feri Dumnezeu. Acest mai rău va fi la toamnă, la alegerile parlamentare. Vom avea mult mai mult atunci (…) Presupun că Dumnezeu nu se va amesteca în alegerile parlamentare din România la toamnă şi atunci nu-i va feri”, a mai spus Crin Antonescu la RTV.

„Nu am avut o problemă de răzbunare cu Traian Băsescu, legată de ce mi-a făcut mie (…) problema mea cu dl. Traian Băsescu este o problemă care se vede în milioane de cetăţeni. Dl. Traian Băsescu a condus rău această ţară şi o conduce rău din postura sa de preşedinte. Mie nu-mi face plăcere să-l văd pe dl. Traian Băsescu atunci când este în situaţii nepotrivite, iar ieri când se bucura de micuţa baie favorabilă de mulţime probabil improvizată la o secţie de votare, în care simula plimbarea nevinovată prin Carrefour unde se afla domnia sa chiar în ziua alegerilor cu căruciorul. Asta nu-mi plăcea pentru că Traian Băsescu, un personaj malefic, este un personaj puternic şi nu-mi place un om puternic ajuns în situaţii jalnice”, a afirmat Crin Antonescu, susţinând că şeful statului i-ar fi inspirat „un fel de milă şi uşoară jenă”.

4 comentarii

BULA 12-06-2012 - 08:25

Papagalul asta ultraincrezut nu isi poate imagina ce manifestatii vor fi contra USL peste un an, cand romanii naivi din fire se vor trezi la realitate (de dureri de burta) si isi vor da seama ca politica a ramas aceeasi, cea impusa de bancherii internationali.

In programul USL nu se vorbeste decat despre adaposturi pentru cainii maidanezi (dar si astea de mica capacitate, majoritatea cainilor fiind ucisi), de asafatarea unor drumuri, fantani arteziene, parcuri si de alte cacaturi de unde se pot fura bani si materiale de constructie.
Nu se va face nimic care sa duca la dezvoltarea productiei industriale si unde sa lucreze sutele de mii de ingineri scosi pe banda de sute de facultati.
Nici pe tarani nu ii vor sprijini sa se doteze cu utilaje moderne, pentru ca scopul este sa-i deposedeze de pamantul stramosesc.

digital 12-06-2012 - 09:26

bă bulache,știi de ce sunt adăposturile de câini de mică,capacitate mă?!
deoarece sunt pentru alde ca tine,așa,că sunteți exemplare pe cale de dispariție și nu rentează să le faci mari!
de aia mă!

lica 12-06-2012 - 10:18

MOSTRA CA USL=PDL !!!Pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor din 12.06.2012, nici vorba de discutarea propunerii legislative PL-x nr. 102/2012 ‘Proiect de Lege pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.1/2011 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniți din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională’.CONCLUZIE ?? Simple promisiuni frumoase dar care nu vor fi onorate din pacate. AM LUAT TEAPA ELECTORALA INTR-UN CUVANT, ASA CUM A PROMIS SI BOC IN 2008 CA IN PRIMELE 5 MINUTE VA APLICA LEGEA DE SALARIZARE A CADRELOR DIDACTICE . REZULTATUL? NICI IN ZIUA DE AZI NU SE APLICA.

dorel cu tarnacopul 12-06-2012 - 11:19

problema se pune de-a curmezisul , si dupa alegeri se da „sus” ; asa ca dragi naivi , ai caror partide vreti sau credeti ca va reprezinta ; cine n-a fost afectat de criza ( atentate la viata noastra etc ) ? clasa politica. dupa ce-ti pierzi slujba ,umbli nauc sa-ti gasesti alt job,ca de nu te ia gaia. au probleme cumva politicienii cu asa ceva? pai unde s-a mai pomenit sa faci cica greva si sa iei salariu + celelalte bonusuri ,decat in politica. vor muri de foame astia de-au plecat? au murit de foame cei ce au venit ? unii sau imbuibat si altii vreau sa recupereze,ca li se par buzunarele celor plecati mai pline decat a lor. atat. le pasa de noi. as. cu cat voi trai eu mai bine cu crin sau cu oricare alt presedinte? o sa vina el sa ma ajute sa platesc creditul? m-a ajutat base sa-l platesc ? eu le-am intors spatele de mult si-mi vad ale mele. cu bune si mai ales grele. asa ca la toti politicienii le doresc M ulte U rari de I ubire E terne

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult