Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Antonescu despre viitorul USL-ului și Ponta

Antonescu despre viitorul USL-ului și Ponta

scris de Laurentiu Banches
7 afisari

Crin Antonescu a afirmat că Victor Ponta ar trebui să se hotărască dacă îi mai susţine candidatura la prezidenţiale, precizând şi că, dacă USL se rupe, premierul ar trebui să demisioneze.

Antonescu despre viitorul USL-ului și Ponta

„Dacă cineva îşi va imagina în PSD că Antonescu o să tacă aşa, ca la Partidul Comunist, sau o să meargă pe brânci ca să iasă preşedinte susţinut de PSD, se înşală amarnic. Acest lucru îl ştiu şi domnul Ponta, şi toţi oamenii din PSD. După cum îl ştiu şi cei din PNL. (…) Atitudinea de multe luni de zile, nu a domnului Ponta personal, dar a postului său de televiziune, a multor oameni din PSD de a se comporta ca şi cum Preşedinţia României este ceva ce stă în seif pe la Cluj pe la domnul Rus şi ne-o dau sau nu ne-o dau nouă, liberalilor, sau mi-o dau sau nu mi-o dau mie este de neacceptat. Oricum, Preşedinţia României se obţine de la cetăţenii României. Eu nu am înţeles niciodată şi nu voi înţelege protocolul şi angajamentele USL în sensul de a fi preşedinte pentru USL, pentru PSD, pentru România. Dacă voi fi preşedinte, voi fi pentru România. Dacă USL mă sprijină în această idee, bine, dacă nu, nu. Ca să punem simplu capăt acestor speculaţii, nu am stat şi nu stau cu mâna întinsă la uşa PSD. PSD îşi respectă sau nu nişte angajamente politice, îl priveşte, dar cred că ar trebui să încetăm cu acest subiect jenant. Acest subiect nu a fost deschis de mine, el nu a apărut acum, el este purtat prin oficioasele PSD de multă vreme şi cred că ar fi bine să ne clarificăm”, a spus Crin Antonescu într-un interviu pentru „Gândul”, citat de mediafax.

Antonescu a adăugat că a fost atacat de Victor Ponta prin interpuşi şi prin „postul său de casă”. „Am încasat toate aceste atacuri, dar nu pot încasa ipocrizia cuiva care îmi spune «Eu nu l-am atacat niciodată pe prietenul meu Crin„. Păi are cine să o facă. Dacă vedeţi ce apare în fiecare zi pe postul de casă al domnului Victor Ponta, cred că nu mai este niciun dubiu. Totuşi, am mers mai departe. Nu putem face pe proştii, pentru că nu suntem”, a afirmat Antonescu. De asemenesa, preşedintele PNL a precizat că nu va încerca ruperea USL, dar nu poate garanta „pentru ceilalţi”.

13 comentarii

UnUL 17-09-2013 - 12:33

Hopa! S-a trezit C ă c ă r ă u și vrea să demonstreze că are „biluțe” !

UnUL 17-09-2013 - 17:48

Sakaud, sunt mândru de tine : văd că știi să dai copy-paste. Te poți lua de mână cu Bășinel (și, eventual, sări în Dâmbovița!).
Sensul expresiei folosită de tine e la fel de clar pe cât e de vulgară expresia.

Salut 17-09-2013 - 18:08

Deci, daca nu la cotete si cocini, la ce te pricepi? In ce domeniu esti profesorique?

PS: Continua. Eu cred (inca) ca vei pricepe ce am scris eu pe aici inainte de a 126-a citire. Am incredere in tine!

PPS: Continua sa o bagi si pe aia cu „copy-paste”. Umorul e la nivelul lingurii de lemn, dar, in ceea ce te priveste, E UN MARE PAS INAINTE !
===================
Deci in ce domeniu ziceai ca esti profesorique? Stii sa faci ceva? Ce?

UnUL 17-09-2013 - 18:13

Salaud, știi ce e interesant la tine : cu cât ești mai stupid, cu atât te crezi mai spiritual.

În ce privește calificarea mea, nu mă consider obligat să îți furnizez date care te-ar putea ajuta să mă identifici. Ai și așa destule.

O s-o bag pe aia cu „copy-paste” până când Bășinel va înceta să dea copy-paste cele 3 fraze tâmpe la care se reduce repertoriul său.

Salut 17-09-2013 - 18:29

Mai UnULe, nimeni nu e interesat sa identifice viermii. Fii pe pace, esti doar un limbric de forum, nimenui nu-i pasa de existenta ta. Nici macar lui Basescu, intre bucile caruia sari mereu sa-i arzi o limbuta peste fund, dar asta-i alta poveste; esti prea prost ca sa pricepi ca – in cel mai bun caz – esti doar hartia lui igienica.
Revenind la „calificarile” tale, ele par sublime, dar lipsesc cu desavarsire. Pana si imbecilul ala de tomi mai spune cate ceva interesant pe forum; tu – desi te dai profesorique – ai reusit performanta ca de ani de zile sa spui NIMIC in orice domeniu. Asta dealtfel e si motivul pentru care aproape toti te iau drept prostul forumului, in pofida faptului ca scrii aproximativ corect romaneste.

UnUL 17-09-2013 - 18:45

Salaud, ești întruparea a ceea ce este mai rău în natura umană. Reunești în tine, într-o „minunată” îngemănare, imbecilitatea crasă asociată cu aroganța (te crezi genial, spiritual și posesorul adevărului absolut), nesimțirea și vulgaritatea duse la extrem, mitocănia fără limite, ticăloșia care te face să arunci cu lături asupra unor oameni și a familiilor lor, un talibanism și o intoleranță cum doar la voi la USL-ași mai găsesști – dar și acolo rarisim. Ești un rebut uman absolut, și presupun că ești și mândru de asta.
În rest, mă bucur că tu reușești să scrii pe forum doar lucruri interesante (nu am aflat încă care – cacofonie deliberată! – sunt acelea, dar…) și că spui, despre orice subiect, TOTUL ȘI ÎNCĂ CEVA ÎN PLUS”, cum se spunea pe vremea lui Pingelică. Așa că varsă în continuare venin =- doar de atâta ești în stare.
P.S: În ce privește viermii, ei sunt nișta animale evoluate, plăcute la vedere și simpatice în comparație cu tine.

Salut 17-09-2013 - 18:48

Am talent sa enervez imbecilii cu ifose, este?

UnUL 17-09-2013 - 18:52

Interesant : un imbecil cu ifose care enervează alți imbecili cu ifose! De ce nu, în fond? Oricum, pe mine mă amuzi copios în imbecilitatea ta arogantă și câinoșenia ta.

Salut 17-09-2013 - 18:54

Deci, la ce ziceai ca te pricepi? Aaa, nu ziceai !

UnUL 17-09-2013 - 18:55

Dar tu,puișor? Că nu pari a te pricepe la nimic ci doar a te da important.

Salut 17-09-2013 - 18:37

Ohoho, onorat cenzor, da’ iute de mana esti ! Vad ca au ramas postari de mare adancime spirituala, gen
” UnUL : Băneasa e locul ăla unde ți-ai făcut tu specializarea, Mirciulcă?”
dar ale mele dispar brusc si pe neasteptate. Sa-ti fie de bine. Ieri cand am intrat pe forum am vazut ca 70 % din „comentarii” ii apartin lui UnUL, azi vad ca vrei sa egalezi performantele. Se pare ca doar UnUL a mai ramas pe aici; constat ca va meritati, asa ca …mai trec, da’ foarte rar:

PS:

– UnUL : Cum spuneam – trăiască cenzura! – securist a fost tac’tu. 😉

17:48 – UnUL : Sakaud, sunt mândru de tine : văd că știi să dai copy-paste. Te poți lua de mână cu Bășine 😉

16:15 – UnUL : Evident că nu repet, Mal varză. A repeta înseamnă a relua cuvânt cu cuvânt, eventual copy-past 😉

18:13 – UnUL : Salaud, știi ce e interesant la tine : cu cât ești mai stupid, cu atât te crezi mai spiritual. 😉

16:18 – UnUL : Băneasa e locul ăla unde ți-ai făcut tu specializarea, Mirciulcă? 😉

Adanc!

ancuta 17-09-2013 - 19:05

Penalistii au inceput de pe vremea cand antenele s-au stropsit la Ponta!
Au continuat prin antene sa rupa din coalitie!
Acuma cand RTV mai da in penalisti, sar toti limbricii!

Pribeagul 17-09-2013 - 20:07

Ete fleosc… Atit Antonescu cit si Ponta se para ca prefera sa dea uitarii multiplele lor juraminte de credinta, prin care au dat o speranta poporului.

Credibilitatea lor consta in puterea de a-si duce crucea comuna pina dupa alegerile prezidentiale. Daca nu vor reusi acest sa realizeze aceast parcurs, a carui necesitate rezulta din cele mai elementare considerente de bun simt, atunci n-au decit sa faca ambii bildibic in mlastina care inghita toate rebuturile, iar noi, noi care ne-am pus sperantele in ei, sa dam utitarii aceste personaje nedemne si sa cautam alte… sperante.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult