Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Antonescu doarme liniștit: Nu există pericolul unei rupturi semnficative a PNL

Antonescu doarme liniștit: Nu există pericolul unei rupturi semnficative a PNL

scris de C.S.
1 afisari

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, este convins că nu există pericolul unei rupturi semnificative a PNL, în urma demisiei lui Călin Popescu Tăriceanu din partid şi a anunţului privind înfiinţarea de către acesta a unei noi formaţiuni liberale numită PRL.

Antonescu doarme liniștit.

„Nu cred, sunt convins de fapt că nu există pericolul unei sciziuni, deci pericolul unei rupturi semnificative”, a spus Antonescu.

El a admis că există posibilitatea ca unii parlamentari PNL să plece din partid pentru a se alătura lui Tăriceanu, dar a spus că nu crede ca numărul acestora să fie masiv.

„Că pot fi câţiva parlamentari (care să plece, n.r.), la un total de 150, întotdeauna e posibil să se întâmple asta”, a spus Antonescu.

El a precizat că nu se aşteaptă ca Radu Stroe sau Daniel Chiţoiu să părăsească PNL.

„În ceea ce-l priveşte pe domnul Chiţoiu, nu văd niciun element în această privinţă. În ceea ce-l priveşte de domnul Stroe, faptul că fost printre cei şase care au votat (împotriva ieşirii de la guvernare, n.r.), faptul că ei au avut altă părere nu înseamnă deloc intenţia de a părăsi partidul”, a spus Antonescu.

El a arătat că, după „isprăvile” făcute de Tăriceanu, nu mai poate spune despre nimeni că ar fi imposibil să plece din PNL.

„Sigur că, după isprăvile domnului Tăriceanu, nu mai pot spune despre nimeni că e imposibil (să plece din partid, n.r.), dar eu personal nu am niciun motiv să cred că domnul Stroe doreşte să părăsească partidul după 24 de ani”, a arătat Antonescu.

Fostul premier liberal Călin Popescu Tăriceanu şi-a anunţat, miercuri, demisia din PNL.

Tăriceanu a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că USL trebuie să continue, că va anunţa joi înfiinţarea unei noi formaţiuni liberale, care se va numi Partidul Reformator Liberal, şi că este interesat să candideze la Preşedinţie, fiind convins că îl va învinge la prezidenţiale pe Crin Antonescu.

5 comentarii

Mircea 27-02-2014 - 16:25

Sa-l lasam sa doarma linistit. Somn usor !

pathfinder 27-02-2014 - 16:26

„Antonescu doarme liniștit…”
Rautaciosilor!

UnUL 27-02-2014 - 17:31

Nani-nani!

digital 27-02-2014 - 17:00

hai băi, urangutanilor, că e de-al vostru, phuphați-l în khoor, măcar de antrenament, că imediat vă dă liorul ordin și ați cam beeeliit..lla!

UnUL 27-02-2014 - 18:56

??????

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult