Acasa Actualitate-InternaPolitica interna „Antonescu este din păcate un pic confuz şi surescitat”, crede Sulfina Barbu

„Antonescu este din păcate un pic confuz şi surescitat”, crede Sulfina Barbu

scris de Ziua Veche
1 afisari

Sulfina Barbu„Când PNL va ştii clar ce vrea şi mai ales îşi va tempera pretenţiile exagerate şi nejustificate, consider că vom putea sta la aceeaşi masă şi să vorbim aceeaşi limbă”, a afirmat duminică deputatul PDL Sulfina Barbu. Ea a declarat că  PDL mai are de aşteptat în privinţa unei ipotetice colaborări cu liberalii

„M-a surprins plăcut invitaţia la dialog lansată de Crin Antonescu şi aş fi votat în BPN în favoarea participării noastre la discuţiile de luni. Într-un moment atât de greu, orice deschidere spre dialog este de apreciat. Dar reacţia aiuritoare a lui Crin Antonescu mă face să spun ca PDL trebuie să mai aştepte. Până când se calmează Crin Antonescu sau PNL îşi aduce liderul cu picioarele pe pământ”, a declarat Barbu, conform unei declaraţii remise Mediafax. Barbu a susţinut că, „în ultima perioadă, Crin Antonescu este din păcate un pic confuz şi surescitat”.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că nu va onora invitaţia lansată de premierul Emil Boc de a participa luni la întâlnirea cu coaliţia, exprimând regretul pentru faptul că democrat-liberalii nu se prezintă la consultările iniţiate de liberali.

 

 

 

 

0 comentariu

cercetas 20-03-2010 - 10:48

Culturile de porumb in expansiune din China acopera in prezent o treime din teritoriul tarii din cauza vantului puternic, boabele sunt trasportate la mari distante, iar le trecerea peste regiunile desertice fac poc-poc si infloresc fara aprobare, aducand astfel daune importante complexelor cinematografice precum si tigancilor.

ILDERIM 20-03-2010 - 18:27

…CI SIMPLI LOCUITORI AI bEIJINGULUI…

oblioo 20-03-2010 - 18:55

Alah vrea ca femeia sa fie acoperita. Mandrele din fotografie nu poarta chiar niqab ( voalul islamic ), dar seamana foarte mult cu acesta….

FORESKIN 20-03-2010 - 19:16

..se vor decide sa emigreze in masa… asa.. cate 50 – 100 de milioane pe repriza…

Huhu 20-03-2010 - 21:37

Te rog!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult