Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Antonescu îl vrea pe Rareş Manescu candidat la sectorul 6

Antonescu îl vrea pe Rareş Manescu candidat la sectorul 6

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Duminică seara, Crin Antonescu a anunţat că PNL nu va ceda candidatura la sectorul 6 şi că îşi doreşte candidaturi comune din partea USL în Bucureşti.

Crin Antonescu

Potrivit Agerpres, Antonescu speră ca în ziua de luni să fie decise candidaturile USL la sectoarele Capitalei, sectoarele 2, 3 şi 5 urmând să revină PSD. Liderul PNL susţine ca Rareş Manescu, candidatul din partea PNL pentru sectorul 6, are şanse mari de câştig. Crin Antonescu a recunoscut totuşi la realitatea TV duminică. faptul că eventuale candidaturi separate la sectoare ar face bine PNL.

Preşedintele PNL este de părere că: „”Orice candidatură separată consolidează electoratul strict al unui partid, îi rodează candidaţii, îi exprimă mai ferm programul. Eu sper că mâine vom avea soluţia cu candidaturi comune„, Totodată cu ocazia apariţiei de la realitatea TV, Crin Antonescu a precizat că îşi propune menţinerea alianţei cu PSD până în 2016.

5 comentarii

neacsum 23-04-2012 - 10:04

Nici nu au castigat alegerile si deja se cearta pe ciolan . Ce va fi dupa ? Tare teama imi este ca nu vom vedea un guvern USL. De fapt nu e vorba de teama , este doar o premonitie. Imi e teama si imi pare rau in cei care si-au pus speranta in aceasta coaltie. Fara a dori acest lucru, cred ca totusi Antonescu se hazardeaza cand cand da ca termen 2016.

David 23-04-2012 - 10:24

Antonescu chiar joaca poker. Risca totul pe o carte, pentru un singur om, Rares Manescu.

mihai verdesi 23-04-2012 - 13:04

intr-o disperare continua acesti stimabili domni. manescu care a dat shaorma la batrani in parcul drumul taberei in weekend ca sa poarte tricouri cu numele lui la actiunea primariei. ieftin.

Madalin 23-04-2012 - 23:39

manescu nu are sanse asa mari, risca mult PNL in sectorul 6

burebista 24-04-2012 - 00:28

@david : Antonescu risca aiurea, nu are nicio sansa Manescu la sectorul 6, a facut o propaganda ieftina, lumea nu are ce sa aprecieze la el, mi se pare amuzant ca a intrat in cursa sincer.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult